Satelitul lui Dumnezeu

Categorii: General

02-Jun-2013 11:20 - 4258 vizionari

Pe 15 mai 1954, cu trei ani inainte ca URSS sa lanseze primul satelit spatial, in cateva ziare s-au publicat marturiile unui soldat pensionar, Donald E. Keyhoe, privind existenta unor sateliti artificiali in jurul Pamantului.

Pentru ca URSS inca nu lansase pe Sputnik 1 (4 octombrie 1957), iar USA inca nu lansase Explorer 1 (31 ianuarie 1958) si nu mai era nimeni capabil in vremea aceea sa lanseze un satelit artificial, voi numi satelitul din 1954 ca fiind Satelitul Lui Dumnezeu (iata inca o dovada ca Dumnezeu exista).

Satelitul a fost numit Cavalerul Negru (imagini google: the black knight satellite) si Pavel Corut a amintit de el in una din cartile lui si Toni Victor Moldovan a amintit de el in cartea sa, Programul terra - un atentat extraterestru asupra omenirii.
Satelitul urmareste si inregistreaza aspecte din viata omenirii (razboaie, epidemii, calamitati).
Satelitul seamna cu un cristal de diamant si pare protejat de un camp de forta.
Enlil a plecat (poporul Evreu este parasit), dar se va intoarce cand va izbucni conflictul armat in Palestina.
Probabil satelitul este de natura extraterestra si apartine civilizatiilor antice (civilizatia lui Enki si Enlil, a anunnakilor).

Razboiul rece s-a terminat oficial in 1991 si unul din motive a fost unirea fortelor pentru actiune comuna URSS si SUA in caz de agresiune din spatiul cosmic.
In caz de atac extraterestru omenirea se mobilizeaza, uita de ura de rasa si de razboiele religioase si se uneste impotriva atacului extraterestru.
Dar pentru asta trebuie sa fie pregatita.

Povestea s-a extins cu noutati in 23 august 1954, cand ziarul Aviation Week a publicat stirea ca s-au observat doi sateliti, initial considerati naturali.

Imagine extrasa din http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/ISD/highres/STS088/STS088-724-66_3.JPG :

Satelitul Black Knight

Daca NASA a publicat fotografia, inseamna ca este reala.
Din imagine se vede este un obiect neobisnuit.

Consider ca suntem pregatiti sa primim oficial confirmarea ca exista viata extraterestra.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.