Lumina falsa din a patra dimensiune

Categorii: Misticism, ocultism, Religie, Crestinism, Univers simulat, Vindecare, Demiurgi (Gnosticism)

13-Jan-2023 16:05 - 469 vizionari

Anul trecut, de sarbatori, am gasit un film interesant si am inteles de ce nu ma impac cu religia si ritualurile.

Am inteles de ce lumea in care traim (dimensiunea a treia) este o simulare si cine e responsabil de asta (dimensiunea a patra).

Ce nu explica nimeni, dar absolut nimeni in articolele de pe Internet, este de ce Noul Pamant este in 5d si nu este in 4d. De ce s-a sarit peste 4d?

Probabil pentru ca este evident ca procesul de ascensiune al omenirii aici (pe planeta Pamant) si acum (dupa anul 2012) este din 3d in 5d, pentru ca in 4d este deceptia si sursa simularii.

3d: simularea produsa de 4d, planul fizic cu toate influientele din 4d, precum in cer asa si pe pamant (unul din principiile hermeneutice)

4d: lumea astrala, dualitate, eu si altii, bine si rau, lumina si intuneric, om si dumnezeu, polarizare, fragmentare, samsara, deceptie, ego, competenta, ierarhie, discriminare, venerare, religie organizata, sistem complex de recoltare a energiei spirituale, disonanta cognitiva, evolutie prin sentimente negative (controlul reptilienilor): frica, razboi, invidie, mandrie, lacomie, rusine – lumea demiurgilor din gnosticism si a reptilienilor din teoria conspiratiei

5d: unitate, nirvana, om = dumnezeu = unul

Viziunea gnostica: pamantul este o inchisoare.

Viziunea budista: pamantul este un loc de suferinta.

Am inteles de ce unii dintre prietenii mei paranormali sau iluminati si alte personalitati pe care le respect si le consider maestri, inca mai sunt crestini sau vorbesc de bine despre zeul religiilor Abrahamice: pentru ca inca nu au ajuns in 5d sau in Noul Pamant.

Nu ai nevoie de religie ca sa te faci mai bun sau sa sa progresezi spiritual.

Progresul spiritual se face cand intelegi rezultatele actiunilor tale (karma) si ce trebuie sa faci ca sa le reduci impactul negativ (suferinta si egoismul).

Nici eu nu am ajuns in 5d, dar intuiesc ca 4d si religia sunt frane sau piedici spirituale.

Filmul care expune falsa lumina:

Filmul care explica de unde stie fata aceea ce stie: Islamism, Catolicism, Crestinism, Gnosticism (Valentinianism), Hermeticism, Alchimie Spirituala, …

Filmul care m-a convinsa ca are dreptate:

Sunt mult mai multe filme interesante pe canalul Youtube numit The Alchemist.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.