Mituri si legende legate de Vechiul Testament

Categorii: Misticism, ocultism, Religie, Povesti biblice, Univers simulat, Demiurgi (Gnosticism)

08-Jun-2022 22:42 - 392 vizionari

De ce mai mereu simt, scriu si zic mituri si legende: Informatiile despre zei, ingeri si demoni nu pot fi verificate.
Pictura nu poate intelege pe Pictor si Pictorul nu are rost sa mai picteze ceva ca sa o invete pe Pictura.
Cine sustine ca are informatii privind ordinea cereasca sa se mai gandeasca (sa mediteze) la asta, pentru ca nu e treaba nostra unde sunt zeii sau ingerii si in ce ierarhie vietuiesc.

Asta consider eu legende: povesti depre Zeii Hindusilor, Zeii Asiaticilor, Zeii Amerindienilor, Zeii Egiptenilor, Zeii Sumerienilor, Zeii Bibliei, Zeii Grecilor, Zeii Romanilor, …

In film se mentioneaza ca primul zeu a creat mai multi zei si apoi i-a numit ingeri.

Zeul Bibliei nu este primul zeu, este mai pe la mijloc si din cauza asta sunt tot felul de conflicte intre zei si zei si intre zei si oameni.

Observ potriviri de nume, unele intemeiate, altele exagerate, dar sigur exista o baza comuna a Zeilor, o corelatie intre zeii tuturor popoarelor.

Aberatia din capitolul 2 al Genezei ca Eva a fost facuta dintr-o coasta a lui Adam este gasita si la o legenda Sumeriana. Este o aberatie pentru ca in capitolul 1 al Genezei, Creatorul faureste simultan pe barbat si femeie. Interesant este ca in capitolul 1 al Genezei nici nu e mentionat YHWH, sunt amintiti numai El si Elohim.

Stiam ca Astarte sau Aseroth este nevasta lui YHWH.

Monoteismul este o utopie: exista multi zei mentionati in legende si, in Vechiul Testament, Evreii au avut permanent probleme pentru ca venerau alti zei decat cel care sugereaza Biblia ca trebuie.

Probabil legendele despre Zei sunt fabricate de aceeasi sursa (reptilienii ?) ca sa zadarniceasca progresul spiritual al omenirii, dar constientizand ca realitatea este simulata, ierti si uiti si progresezi ridicandu-ti nivelul vibrational.

Cand nivelul vibrational, energia spirituala, depaseste un anumit nivel, reptilienii (sau fiintele multidimensionale care se delecteaza cu emotiile negative ale omenirii) nu se mai pot hrani si omul devine liber.

Matrixul este creat de demiurgi, reptilieni sau paraziti spirituali si incearca sa mentina o stare de frica, groaza, ignoranta si necunoscut.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.