Miscarea “Pamantul Stramosesc”

Categorii: Vindecare, Univers simulat

10-Oct-2021 10:15 - 768 vizionari

Iar sunt in izolare cu familia, exact la 6 luni dupa prima infectare, si urmaresc filme pe Youtube un pic mai mult decat de obicei.

In mod deosebit mi-a atres atentia Domnul Călin Georgescu - canal youtube.

In filmul de prezentare al canalului, Domnul Călin Georgescu afirma ca scopul canalului de youtube este sa ne socheze, o idee pe care am avut-o si eu cu blogul meu, dar la care am renuntat (in 8 ani am avut doar 250 de comentarii, din care peste jumatate sunt raspunsurile mele) si acum postez numai pentru sufletul meu, pentru anumite descoperiri pe care vreau sa le pastrez sau pentru vremea cand nu voi putea sa imi mai amintesc.

Anunt lansare miscarea “Pamantul Stramosesc”:

Pamantul Stramosesc

Filmul este optimist, dar mesajul este mult mai profund si afirm asta pentru ca saptamana aceasta am vazut mai multe filme pe Youtube despre Domnul Calin Georgescu (de la Wikipedia: Doctor in stiinta solului, expert ONU in dezvoltarea durabila) si am inceput sa privesc cu alti ochi mass media si politica.

Imi revine speranta.

Am considerat ca evolutia spirituala este individuala, ca s-a dus vremea invatatorilor si ca lumea este creata de Zeu perfecta asa cum este: cu violenta lantului trofic, cu poluarea si distrugerea Mamei Gaia facuta de specia umana (exercitarea liberului arbitru), cu toate discrepantele, minciunile si misterele, toate luate ca o lectie de invatare intr-un Univers Simulat.

Dar acum inteleg (din miscarea inceputa in film) ca ajutand grupul, comunitatea, te ajuti pe tine intr-un mod accelerat.

Ar fi bine sa meditez la Zalmoxis, Marele Lup Alb, Egregorul Romaniei si Hiperboreea.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.