De ce este necesar sa ierti

Categorii: Vindecare, Univers simulat

04-Sep-2021 12:55 - 1745 vizionari

Saptamana trecuta am avut o revelatie: am inteles de ce este necesara iertarea.

Urmaresc de cateva saptamani emisiunile lui Adrian Cranta, ale canalului televiziunii 6 TV si emisiunile lui Cristian Terran si Clarissa Damian.

In acest film, Domnul Adrian Cranta mentioneaza ca atunci cand nu ai iertat pe cineva o parte din energia sufletului tau a ramas acolo si numai prin iertare energia pierduta se reintoarce la tine:

Prin iertare parti din corpul tau non fizic (suflet, minte, spirit sau altceva), care s-au ratacit in trecut sau viitor, vin la tine in prezent.

Dovada ca ai iertat apare cand nu iti mai amintesti acel eveniment.

Din experienta mea de inginer si programator stiu ca Universul este simulat, adica este numeric, finit, calculat si observat de o entitate superioara, un Creator, care exista dincolo de Creatie, intr-o dimensiune superioara.

Stiu ca specia umana foloseste calculatoare care simuleaza diverse procese complexe si ca rezultatul simularii este reutilizat in cercetare si dezvoltare, aceasta este consecinta fireasca a progresului tehnologic: focul, roata, tiparul, banda rulanta, productia de masa, semiconductorii, microprocesoarele, calculatoarele, Internetul, Inteligenta Artificiala, …

Mai stiu ca Universul (energia, materia, informatia, viata, ADN-ul) prin complexitatea lui sugereaza un Creator si, evident, Creatorul conduce (simuleaza) Universul flosind tehnologii (calculatoare) mult mai avansate decat ce folosim noi in prezent.

Stiu ca Omul este o fiinta multidimensionala care a ales sau a fost fortata (inca nu stiu sigur) sa progreseze spiritual invatand intr-un spatiu in care timpul este liniar. Desi existenta fiintei umane se desfasoara simultan in prezent, trecut si viitor si pe mai multe plane de existenta, mecanismul de invatare aici pe Pamant este in timp liniar. Creierul uman nu este pregatit (limitarea biologicului) sa asimileze evenimente care sunt prezentate simultan (inebuneste) si, de aceea, percepe desfasurarea vietii intr-un context temporal liniar, in care sageata timpului (cum spunea Steven Hawking in cartea O scurta istorie a timpului) este intotdeauna orientata in aceeasi directie.

De unde stiu ca omul este fiinta multimensionala? Memoria este alterata ori de cate ori ne reamintim ceva. Asa se explica de ce sedintele terapeutice sunt eficiente. Poti vindeca trecutul prin meditatii in prezent. Ba mai mult: Poti trimite energie in trecut sau in viitor prin meditatii efectuate in prezent.

Eu intotdeauna asociez Universul cu un calculator modern si fiecare entitate din Univers, enrgie sau materie, o conectez cu un proces (program) care se executa in calculator. Calculatoarele moderne executa programele in mod neliniar, in paralel si uneori executia este impredictibila, programele se bat pe resurse, pe memoria alocata si pe puterea de procesor.

Concluzia:

Programatorul din mine ma face sa remarc ca sufletul omului realizeaza actiuni liniare in timp in viata curenta, dar in paralel desfasoara activitati in alte vieti (percepute ca anterioare in realitatea 3d de pe Pamant) si ca fiecare decizie afecteaza toate instantele care se deruleaza in paralel (ca in filmul The One (2001)).

Cum poate o activitate in viata aceasta sa afecteze activitatea din alta viata si invers? Folosind zone comune de memorie.

Cum se explica existenta particulelor interconectate (entangled) din Mecanica Cuantica? Folosind zone comune de memorie.

Acum inteleg ca iertand, eliberezi resurse alocate (uiti de acea problema) si sufletul tau reactioneaza mai rapid la evenimente pentru ca are mai putine batai de cap si mai putine probleme inseamna mai mult timp sa inveti.

Ce sa inveti? Regulile jocului.

Universul (simulat de un calculator divin) este un mare joc MMORPG (massively multiplayer online role-playing game).

De ce jucam acest joc? Din doua motive complementare si nu stiu sigur care din ele este adevarat:

1 - Divinul (din fiecare din noi) experimenteaza jocul (in izolare de Divinitate, in dualitate bine-rau) si la finalul jocului se reintoarce la Unitate, pentru o vreme, apoi reia jocul, totul e ciclic, infinit, fara moarte, in continua evolutie.

2 – Divinul (din fiecare din noi) a fost pacalit sa joace acest joc si la finalul jocului se reintoarce la Unitate si este fortat, prin legile karmei, sa reia jocul …

Dualitatea bine-rau exista numai cand esti rupt de Divinitate. Atunci crezi ca esti singur, crezi ca nu exista Divinitate si nu realizezi simularea si ca totul este un joc.

Cand esti in dualitate apare frica, ai impresia ca ai o singura viata, ca moartea este finalul si ca scopul vietii este sa supravietuiesti si sa iti fie tie bine.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.