WaaSMedicAgent.exe si Starea vremii in taskbar

Categorii: Windows

06-May-2021 10:33 - 183 vizionari

Astazi si ieri am primit actualizari Windows 10.

Astazi dupa restart mi-a aparut starea vremii in taskbar, noroc ca exista solutie de ascundere, si calculatorul iar a inceput sa mearga incet.

In task manager mi-a atras atentia WaaSMedicAgent.exe, l-am cautat pe internet si este un program de la Microsoft, de care s-a plans cineva, de reparare actualizari windows, detalii mai multe aici.

Oricat am incercat sa elimin starea vremii, nu am reusit si enervant este ca atunci cand mouse trece pe deasupra zonei de taskbar, informatiile apar fara sa dai click, noroc ca exista raspunsuri pe Internet.

Nu inteleg de ce Microsoft crede ca am nevoie de starea vremii pe un sfert din lungimea taskbar (era activata optiunea de afisare icoana + text).

Starea vremii pe locatia mea este in grupul “News and interests” accesibil in meniul taskbar, dar nu imi amintesc sa fi bifat ceva ca sunt interesat de vreme.

Nici cont la Microsoft legat de Windows-ul instalat nu am, sunt bucuros ca licenta de utilizare este in Bios laptop, am activat o data cheia si acum, dupa fiecare reinstalare Windows aleg optiunea ca adaug o cheie de licenta mai tarziu si, dupa instalare, Windows 10 este deja activat.

Imediat dupa ce am instalat Windows 10 am ascuns Cortana din taskbar si caseta de cautare, care iar imi ocupau un sfert din taskbar.

Se pare ca interfata cu utilizatorul in Windows 10 este atat de proasta incat este nevoie de o caseta de search in taskbar.

Probabil caseta de search apare ca sa degreveze callcenterele Microsoft de apeluri disperate ale utilizatorilor care suna ca nu reusesc sa gaseasca programele cu care erau obisnuiti in Windows 7.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.