Epigenetica

Categorii: Dragos Argesanu, Falun Dafa, Vindecare, Univers simulat

31-Jan-2020 20:07 - 1831 vizionari

Epigenetica = studiul schimbarilor biologice care nu depind de genetica.

Din filmul de mai sus:

La crocodili genul este determinat de temperatura la care s-au dezvoltat oualele, crocodilii nu au cromozomi x si y pentru determinarea sexului.

Trasaturile epigenetice sunt pasate si urmasilor, iar procentul de mostenire depinde de mediu (ex: de alcool si de stres), dar daca s-a facut fertilizarea artificiala, trasaturile negative epigenetice observate la mascul nu s-au mai transmis.

Se pare ca atitudinea nefavorabila a femelei fata de mascul a influientat negativ formarea embrionului.

(Acum observ ca epigenetica poate sa explice telegonia. Nu credeam ca telegonia poate avea un sambure de adevar.)

Din interviul cu Dr. Bruce Lipton:

Nu exista gena a cancerului.

Daca intelegi epigenetica, nu ai nevoie de medicamente.

Stresul creste nivelul de cortizol (hormonul steresului) si produce schimbari temporare la nivel celular. (Acum imi amintesc de REBEC = Respiratia bioenergetica la nivel celular.)

Stresul slabeste sistemul imunitar.

Stresul determina comprimarea vaselor de sange din organe si impinge sangele spre brate si picioare ca sa pregateasca organismul de lupta sau fuga. Energia se duce unde este nevoie: in membre. Energia din organe, folosita la dezvoltarea corpului (si regenerare celulara) si la vindecarea lui, este trimisa in membre pentru aparare sau atac.

(Acum realizez de ce relaxarea si meditatia te umple de caldura, iar caldura circula prin corp pe unde circula sangele si de ce sangele este asociat cu viata, energia vitala, qi, ki, prana si cu vindecarea. O zona cu blocaje energetice sau irigata partial de sange determina aparitia bolii in zona aceea, iar deschiderea tuturor meridianelor de acupunctura si eliminarea blocajelor determina vindecarea.)

Nu suntem victime ale ereditatii, putem sa ne vindecam prin puterea mintii - efectul placebo.

Perceptia noastra asupra mediului schimba activitatea genelor.

(Acum am inteles de ce Dr. Bruce Lipton si altii spun ca stresul slabeste sistemul imunitar si determina ADN-ul sa se stranga. Cand ADN-ul e strans, anumite reactii chimice prin care se produc proteine nu mai au loc.)

Remisia spontana a cancerului este explicata prin ridicarea nivelului energetic datorat schimbarii de mentalitate, de perceptie a realitatii.

Un drog te afecteaza pentru ca ai receptori chimici pentru asemena drog si asta asta inseamna ca deja corpul tau il produce si il foloseste. Nu poti sa ai receptori chimici pentru un drog pe care nu l-ai luat niciodata. Rezulta ca nu ai nevoie sa introduci droguri in organism pentru ca deja organismul le produce singur. Nu esti capabil sa ti le produci singur pentru ca mentalitatea nu te sustine si ai nevoie de o schimbare de atitudine: trebuie sa gandesti pozitiv.

Vindecarea nu trebuie indusa prin schimbare chimica (tratarea efectului) ci printr-o revizuire a sistemului de credinte (tratarea cauzei).

Acum am inteles invataturile lui S.N. Lazarev, Dulcan, Argesanu, ...

Filmul Matrix nu este SF, este un documentar. Fiecare om este programat in primii 7 ani de viata. Creierul copilului sub 7 ani este tot timpul in stare theta si este in stare de hipnoza profunda, este sugestionabil, absoarbe totul ca un burete (asa zicea si Dr. Dragos Argesanu, cu diferenta ca in primii 7 ani creierul este in alfa).

95% din viata noastra este formata din executia programelor din subconstient (spiritul secundar zice Li Hongzhi, fondatorul Falun Gong)  si numai 5% vine din deciziile constientului (spiritul principal).

Am inteles de nu trebuie sa te stresezi, de ce ajuta sa gandesti pozitiv si de ce este bine sa meditezi!


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.