Autohipnoza

Categorii: Vindecare, Falun Dafa, Univers simulat, Stiinta si Tehnologie

02-Jan-2019 17:10 - 2185 vizionari

Am renuntat la alcool de cand am inceput sa tratez serios Falun Dafa si, de atunci, am inceput sa aplic Falun Dafa in tot ce fac zi de zi.

Exista o legatura intre hipnoza si subconstient.

Alcoolul adoarme constientul si blocheaza activitatea lobilor frontali ai creierului, responsabili de miscare, coordonare, ratiune, judecata, memorie si limbaj.

In Falun Dafa spiritul principal (constientul) este ajutat sa evolueze. Prin meditatie evolueaza numai spiritul secundar (subconstientul), iar constientul doarme sau este amortit si nu beneficiaza prea mult din activitatea de meditatie. De aceea alcoolul este o piedica in dezvoltarea spiritului principal si trebuie evitat sau chiar eliminat complet.

Cautand pe Internet articole legate de alcool, constient si subconstient, am gasit cateva articole despre hipnoza, apoi un document pdf de 62 de pagini intitulat All Hypnosis Is Self-Hypnosis. Nu dau link din motive de copyright.

In carte se spune ca hipnoza este autohipnoza si ca individul hipnotizat vine pregatit pentru asta si vrea sa fie hipnotizat.

In spectacolele de magie sunt alesi cativa din sala, apoi magicianul face o triere in urma unui test de sugestionabilitate si pastreaza pe cine trece testul.

In timpul hipnozei spiritul nu este adormit, individul este constient si lipsit de inhibitii (ca si cum ar fi imbatat cu alcool) si usor sugestionabil.

Hipnoza este o stare ridicata de concentrare indusa de tracul de pe scena, lumina reflectoarelor si atentia orientata catre magician.

Hipnoza nu este periculoasa, hipnotizatul nu poate face ceva ce incalca codul moral al lui, dar hipnotizatul poate fi pacalit sa faca ceva rau. Din hipnoza se poate iesi normal sau mai tarziu dintr-o stare de somn. O hipnoza esuata se transforma in somn si subiectul se trezeste mai tarziu.

Hipnoza se produce cand esti obosit, plictisit, cand te uiti la televizor, cand asculti ceva si te ia somnul, …

Sugestiile posthipnotice pot afecta subiectul in bine sau in rau si asta depinde de hipnotizator. Prin hipnoza se reduc viciile si comportamentul nedorit.

Eu cred ca prin hipnoza se poate dresa un individ (spalare pe creier) sa reactioneze intr-un anumit fel in anumite situatii.

De aceea este cel mai bine sa te hipnotizezi singur (autohipnoza) si sa te sugestionezi pozitiv cu tot ce iti doresti sa ti se intample.

Citind cartea (62 pagini) am realizat ca toata viata m-am autohipnotizat: cu 25-30 de ani in urma am inceput cu ceva exercitii de yoga care implicau concentrarea pe respiratie si relaxare, apoi am renuntat la asta (Yoga), dar am ramas cu antrenamentul sa ma relazez si, in timp, energia a inceput sa circule, canalele energetice sa se deblochee, am declansat fara sa stiu tummo, etc. Mergand pe calea meditatiei, relaxarii si circularii energiei prin corp, am invatat cate ceva, dar abia ieri am realizat puterea hipnozei si a subconstientului.

Toata viata am crezut cu naivitate in anumite chestii si abia acum am realizat ca m-am autohipnotizat sa cred in ele.

Toate intamplarile si parerile (gresite sau nu) intra in subconstient. Subconstientul absoarbe tot si nu uita nimic. Dar subconstientul nu face diferenta dintre adevarat si fals si este misiunea constientului sa discearna, sa conteste si sa probeze veridicitatea informatiei.

Concluzia mea: omul este o rasa de hipnotizati, care trebuie sa lupte cu sugestiile posthipnotice (frici, dogma, obiceiuri, reguli sociale, educatie, bune maniere, distractie, concepte de prosperitate si success) ca sa devina liber si sa isi creeze singur destinul.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.