Spectacolul iluzionistilor din universul holografic

Categorii: Univers simulat, Falun Dafa, Misticism, ocultism

14-Dec-2018 13:02 - 2199 vizionari

Am gasit cel mai lung (2 ore si 40 de minute) si mai complex documentar despre magicieni si trucurile lor.

Filmul sugereaza ca in realitatea noastra exista o lume nevazuta de care magicienii se folosesc in timpul spectacolului. Lumea nevazuta este controlata de fiinte non umane: demoni, fiinte interdimensionale, extraterestri sau altceva.

Eu banuiesc ca folosind bioenergia (energia Qi sau energia chakrelor) se poate altera continuul spatiu-timp sau se poate inmuia materia, indoi linguri, pahare sau se poate trece prin obiecte.

Am vazut ceva filme pe youtube despre Qi si echilibrul chakrelor, unificarea primelor doua chakre de la baza pentru stabilitatea fizica in timpul luptelor martiale, combinarea energiei a doua chakre superioare si dirijarea energiei in palme ca sa poti inmuia materia, etc … Dar acum nu mai urmaresc asta pentru ca eu merg pe Calea Falun Dafa si controlul energiei Qi si dezvoltarea chakrelor si utilizarea energiei lor reprezinta un scop minor, un efect secundar, Calea Dafa oferind ceva mult mai complex si mai cuprinzator.

Filmul este foarte interesant si ce m-a impresionat cel mai mult: levitatii, telekinezie, telefoane mobile in sticle, forma palmei ramasa in sticla, spectacolul cu schimbarea rapida de masti si costume, …

Spectacolele de magie susin teoria universului holografic si teoria universului simulat.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.