Stiinta reincarnarii

Categorii: Univers simulat, Vindecare, Misticism, ocultism

08-Dec-2018 11:10 - 2831 vizionari

Era Varsatorului, era accesului la informatie, aduce lumina dupa 2000 de ani de deceptie (Era Pestilor).

Nu am nimic impotriva crestinilor si Lui Iisus, dar este evident ca Religia Crestina nu il reprezinta pe Iisus Emanuel Cristos si Crestinismul ar trebui redenumit Paulism.

Ideea de reincarnare nu a intrat in conflict cu Crestinsimul pana in anul 553 AD si a fost sugerata in Matei 11:13-14, in Matei 17:10-11 si in Marcu 9:11-13, iar Ioan Botezatorul va pregati misiunea Lui IIsus cu duhul si cu puterea lui Ilie (promisiunea din Maleahi 4:5-6) in Luca 1:17, dar Paul a respins-o in Evr.9:27. Conform lui Ioan 1:21, Ioan Botezatorul afirma ca nu implineste Maleahi 4:5-6 ci Isaia 40:3.

Am gasit pe Youtube cateva filme ale lui Bob Good, directorul executiv al Asociatiei Internationale pentru Stiinta ReincarnariiThe Science of Reincarnation 1/2 si The Science of Reincarnation 2/2 si Explaining The Applications Of The Science Of Reincarnation.

In filme se vorbeste despre studii facute de diverse institutii, de puterea intentiei, de perceptiile extrasenzoriale (confirmate de NSA si CIA), de spionajul psi, …

Constiinta nu este locala: spatiul si timpul sunt o iluzie pentru spirit si astfel se explica anumite manifestari paranormale.

In urma cazurilor documentate de amintiri (probate) din viata anterioara, reveniri la viata din moarte clinica, perceptii extrasenzoriale, …, se poate spune ca reincarnarea nu mai este un concept bazat pe credinta si ca a devenit un fapt dovedit stintific.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.