Regresie hipnotica, Calogero Grifasi si natura demonilor

Categorii: Demiurgi (Gnosticism), Misticism, ocultism, Univers simulat, Vindecare

01-Oct-2018 20:12 - 3302 vizionari

In urma unui comentariu primit la Rudolf Steiner: A cincea evanghelie, am descoperit sesiunile lui Calogero Grifasi.

Calogero Grifasi are o abordare foarte interesanta a vindecarii prin regresie hipnotica: un medium, aflat in semi transa, este ghidat de hipnotizator ca sa rezolve problemele unei a treia persoane.

La o sedinta oarecum similara am participat si eu: un paranormal senzitiv mai mult pe partea de vizualizare, aflat in semi transa sau intre doua lumi, era ghidat de alt paranormal specializat mai mult pe clarauditie ca sa parcurga anumite evenimente aflate in campul meu energetic. Initial sedinta mi s-a parut o escrocherie, la fel ca filmul urmator, dar informatiile obtinute au fost atat de profunde, incat mi-am schimbat parerea.

In film se dezvaluie ca anumiti demoni au o combinatie de patru ADN-uri, cum demonii profita de gazda, reusind sa fure energie ca parazitii energetici, cum pot fi distrusi, iar distrugerea este doar o schimbare de dimensiune, o tranzitie de la o dimensiune la alta, este prezentata un fel de retrocazualitate, alungarea demonului in prezent determina imposibilitatea demonului sa mai pacaleasca gazda in trecut, …

Filmul este special si este destinat numai pentru cine vrea cu adevarat sa afle adevarul (numai cei predestinati vor intelege) si imi confirma informatiile despre natura demiurgilor din Gnoza si despre Universul simulat.

Constientizand mecanismele prin care parazitii energetici deceptioneza si se lipesc de campul tau energetic si constientizand puterea subconstientului, poti intelege ca Matrixul exista ca Univers simulat si ca vindecarea vine din interior prin schimbare de perceptie.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.