Retrocazualitate

Categorii: Stiinta si Tehnologie, Univers simulat, Vindecare, Dragos Argesanu, Demiurgi (Gnosticism)

10-Jun-2018 11:51 - 2861 vizionari

Retrocazualitate = efectul poate sa apara inaintea cauzei

In privinta retrocazualitatii au existat cateva discutii filozofice si teorii in fizica si in mecanica cuantica, dar rezultate concrete s-au obtinut in experimentul numit Delayed choice quantum eraser.

Materia (nu numai lumina) are un comportament dual: unda si particula. In experimentul cu doua fante, lumina, electronii si bilute mici de carbon, produc interferenta, deci sunt unde electromagnetice.

Cercetatorii, curiosi sa afle de ce, au construit dispozitive in care raza laser este impartita in doua (cu cristal de beta barium borate), producand fotoni pereche (termenul entangled in mecanica cuantica in Engleza) si jumate din laser a intrat in fante, jumate a intrat in detectori cu filtre polarizate. S-a constatat ca analiza semnalului venit de la detectori duce la anularea interferentiei, adica lumina laser se comporta ca particulaQuantum eraser experiment.

Curiosi si mai tare, cercetatorii au analizat lumina pereche care intra in detectori dupa ce s-a format interferenta, folosind mai multe cristale BBO si un contor de coincidenta, experimentul numit Delayed choice quantum eraser. Interferenta dispare chiar daca masuratoarile se fac dupa ce s-a produs interferenta. De aici a rezultat ca efectul poate sa apara inaintea cauzei.

Concluzia: materia are comportament dual si prezentul poate afecta trecutul sau prezentul poate fi afectat de viitor.

Asadar calatoria in timp este posibila.

Banuiesc ca dupa definirea teoriei totului (unificarea gravitatiei cu celelalte trei forte fundamentale: electromagnetica, radioactivitate si forta nucleara) vom realiza ca timpul este un concept inventat si ca timpul se poate scoate din ecuatiile care stau la baza universului.

Am retinut din una din prezentarile Domnului Dragos Argesanu ca a trimis energie lui insusi in trecut in urma unei meditatii. Adica atunci cand a avut mare nevoie a primit energie si analizand mai tarziu de unde provine, a observat ca a primit-o de la el din viitor. (Desigur, a trebuit ca la un moment dat sa trimita energie in trecut ca sa incheie ciclul si sa nu provoace vreun paradox temporal - vezi filmul Predestination (2014).)

Alt exemplu: am un prieten care obisnuia sa mediteze si sa isi ceara iertare de la diversi, trimitatnd energie Reiki in trecut, dar acum nu o mai face pentru ca a renuntat la Reiki si consider ca bine a facut ca renuntat.

Timpul este un concept (o iluzie, univers simulat) si pentru eliberarea din inchisoarea demiurgilor (perceptia pe care noi o consideram realitate) trebuie sa privim lucrurile obiectiv si din unghiul potrivit, iar un indiciu poate fi Iluzia dualitatii si Experimentul Lucifer.

Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.