Mandria ortodoxa

Categorii: Crestinism

15-Feb-2018 20:11 - 2553 vizionari

Cautand pe Internet cuvintele "panerezia ecumenism" am gasit ceva interesant: cuvintele Pr. Ilie Cleopa privind ecumenismul la sfaturiortodoxe.ro.

Lista oferita de Pr. Cleopa in 1978 este de o tulburatoare si dureroasa realitate si o amintesc ca sa-i combat pe Crestini cu cuvintele lor:

Unde va este Sfânta Traditie? Unde va este cultul sfintelor moaste? Unde va este cultul sfintelor icoane? Unde este cultul sfintilor si al îngerilor? Unde este venerarea Sfintei Cruci? Unde este supravenerarea Maicii Domnului? Unde sunt cele sapte Sfinte Taine, mijloace sfintitoare? Unde este ierarhia bisericeasca? Unde sunt sfintele canoane? Unde este practica Bisericii de 2000 de ani?

Lista oferita de Pr. Cleopa este dovada clara ca Biserica nu il reprezinta pe Cristos si ca temelia Bisericii Crestine se construieste pe superstitie si deceptie.

Evangheliile ar trebui sa transmita invataturile lui Cristos, dar esueaza spectaculos cand incearca sa consemneze misiunea si minunile lui Cristos, ultimele Lui cuvinte pe Cruce si momentul inaltarii.

De aceea Biserica Crestina nu are material concret si vine cu lista insirata de Pr. Cleopa.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.