Server de aplicatii in Python

Categorii: Programare, Unix, Windows

12-Dec-2017 21:03 - 3129 vizionari

Curios sa construiesc ceva cu adevarat util cu Brython (browser python) am construit un server de aplicatii cu interfata web si sursa este la https://github.com/icoman/AppServer.

Serverul este proiectat sa fie modular si vine cu doua module esentiale pentru functionarea serverului (modulul de autentificare, auth, si modulul de configurare a modulelor, modules) si doua module demonstrative (todo - o aplicatie demonstrativa de gestiune a unei liste de sarcini si wiki - un server de documente create in stilul wiki).

Modulele demonstrative si modulul modules se folosesc de modulul auth ca sa aiba acces la lista de grupuri, lista necesara pentru stabilirea regulilor de securitate.

Configurarea modulelor

Configurare modul auth cu administratorul de urgenta Configurare editor de module Actualizarea semnaturii (hash) fisierelor Configurare modul todo Configurare modul wiki

Aplicatiile demonstrative ale serverului

Aplicatia todo Aplicatia wiki test1 Aplicatia wiki test2

Serverul suporta Unicode si este testat in Microsoft Windows si Linux si merge cu python2 si python3 fara sa necesite modificarea codului sursa.

M-am saturat de interviurile pentru un job, la care mi se spune ca sunt supracalificat pentru postul la care candidez (in traducere: sunt prea bătrân) si sper sa imi gasesc un loc de munca potrivit cu profilul meu.

In acest server de aplicatii am simplificat foarte mult procesul de dezvoltare, oferind o solutie bazata pe Python atat pe partea de server cat si pe partea de client. Am inlocuit in partea de client (browser web) JavaScript cu Python in browser, accelerand mult procesul de dezvoltare.

Observ ca pe github sunt numai patru proiecte publice care fac referire la brython: https://github.com/topics/brython


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.