Respect pentru viaţă

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare, Falun Dafa, Cedrii cantatori (sunatori)

11-Dec-2017 17:16 - 2120 vizionari

Nu este vorba despre condamnarea avortului sau vegetarianism, pentru ca aceste aspecte sustin evident respectul pentru viaţă.

Din cartile Maestrului Li Hongzhi, fondatorul miscarii Falun Dafa, am retinut o poveste care demonstreaza puterea intentiei:

Intr-un parc din nord-estul Chinei, niste practicanti de Qigong (nu de Falun Dafa sau Falun Gong, site oficial Falun Dafa) colectau Qi de la plante, sustinand ca cea mai mare cantitate de Qi o au copacii.

Se rostogoleau pe jos, pe iarba, apoi mergeau in cerc printre copaci si colectau Qi, …

/* In Chineza (probabil) Qi insemna energie si Gong inseamna lucrare sau cultivare, iar Qigong s-ar traduce ca "lucrul cu energia" sau "manipularea energiei". */

Dupa o vreme, padurea de pini din parc s-a uscat.

Aici s-a incalcat unul din principiile Universului material si imaterial: compasiunea. Aici este un exemplu de omor cu intentie. Practicantii de Falun Dafa nu fac asa ceva, iar Maestrul Li Hongzhi a spus povestea ca exemplu negativ.

Daca vrei sa progresezi spiritual si sa arzi karma, trebuie sa eviti comportamenul violent, un concept intalnit si in Budism. Nu este nevoie sa furi Qi din plante si animale (vampirism energetic), pentru ca poti lua Qi din Univers, de la planete, Soare, Luna sau stele, …

Omul este un creator si, alaturi de divinitate, este un co-creator (o idee intalnita la Vladimir Megre, Cedrii cantatori (sunatori) ai Rusiei) al Universului si potentialul sau este fantastic de mare cand constientizeaza asta, dar in marea majoritate a timpului isi doreste lucruri imposibile sau impotriva principiilor universului si, atunci, potentialul creator este umbrit, dar potentialul nu dispare niciodata.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.