Windows 10 cu Twitter dupa actualizare windows

Categorii: Windows

14-Nov-2017 10:18 - 1954 vizionari

Am inceput sa am probleme cu modulul wifi in Windows 10, intreruperi periodice, pana nu a mai functionat deloc si atunci am facut update de sistem prin LAN in speranta ca driverul se va actualiza si da, acum merge wifi, dupa o actualizare de cateva ore a lui win 10.

(Dupa fiecare actualizare majora de Win 10 trebuie sa eliberez spatiul ocupat de sistemul vechi, apasand butonul Disk Clean-up.)

Problema este ca mi-au aparut aplicatii noi, printre care People si Twitter, si o optiune (bonus) in plus in Task Manager: statisticile placii grafice (asta mi-a dat de inteles ca placa video simulata de procesor este destul de performanta).

Nu am cont de Twitter, asadar nu folosesc, si nu inteleg de ce Microsoft mi l-a instalat in laptop.

Cu cateva saptamanai in urma am dezactivat din Win 10 cateva taskuri rulate periodic care colecteza statistici si le raporteaza undeva in Internet, dar nu imi amintesc sa fi avut si Twitter, o fi de vina Efectul Mandela?

Din experienta mea stiu ca nu poti sa impiedici actualizarea periodica a lui Win 10, asa ca, legat direct la Internet, Win 10 se poate utiliza numai cu o licenta valida.

In plus, cand este vorba de sisteme inchise (non open source), nimeni nu iti garanteaza securitatea si intimitatea, ba chiar iti aduce argumente contra:

Dovada ca windows 10 te spioneaza

Sunt tot mai dezamagit de Windows 10 si vreau inapoi la Windows 7 sau 8, dar producatorii de drivere pentru noile calculatoare nu mai ofera suport decat pentru Win 10.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.