Cantecul de lebada al unei civilizatii putrede

Categorii: Univers simulat, Vindecare

23-Oct-2017 21:18 - 2565 vizionari

Se intampla ceva anormal in lume cu energia sexuala si se intampla de cateva luni sau chiar de cativa ani.

Unul din ele este şocul care a aparut dupa moartea lui Hugh Hefner (9 apr 1926 - 27 sept 2017): o sa avem un transgender in Playboy.

Desi este şocant, impactul este minor: aproape nimeni nu mai cumpara Playboy in Era Internetului, poate o cumpara cine nu are acces Internet.

Dar tot şocant ramane: Cine poate admira un barbat cand se uita intr-o revista dupa femei?

Mai exista si un alt fenomen cu adevarat şocant: tot mai multi copii vor schimbare de sex.

Articol din 22 oct 2017: Record de 50 de cereri pe saptamana de schimbare de sex la copii.

Pana in 11 ani sunt examinati de medic, dar dupa 11 ani este posibil ca chiar sa primeasca tratament hormonal (testoteron sau estrogen) de schimbare a trasaturilor specifice.

Socant este ca parintii ii iau in seama, socant este ca medicii ii primesc si socant este ca unii copii chiar primesc ce cer.

Duck: sex change teen operation

Articol din 20 feb 2012: Tot mai frecvent se discuta despre tratament de schimbare sex la copiii.

Articol din 20 mai 2013: Cel mai tanar copil care a facut schimbare de sex la 16 ani in Tailanda, la 18 ani candideaza la titlul de Miss Anglia.

Articol din 9 iulie 2015: In statul Oregon, USA, copiii sub 15 ani nu au voie sa conduca o masina, sa fumeze, sa doneze sange, sa isi faca un tatuaj sau se bronzeze artificial la un panou solar, dar au voie sa faca operatie de schimbare de sex si au voie sa o faca fara stirea parintilor.

Oare traim intr-un Joc (un univers simulat) si administratorul jocului a decis sa inceapa un experiment: a generat jucatori pasivi (NPC = non player character) si i-a raspandit prin joc ca sa testeze vigilenta, virtutea, compasiunea sau sa forteze trezirea omenirii la realitate?

Inteleg ca aberatiile legate de sex in lumea animala exista si sunt masurate statistic, dar fiinta umana are in plus fata de animale si ratiune.

Unde este ratiunea cand discutam de mutilarea unor copii sau cand barbatii, sedusi de imagine, admira un barbat fara sa stie?

Lipsa totala de virtute = scopul scuza mijloacele daca iese un profit, daca asa se vinde revista, daca exista cerere mare si statul plateste operatia, etc.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.