Karmă si Virtute

Categorii: Misticism, ocultism, Dragos Argesanu, Vindecare, Univers simulat, Falun Dafa

18-Oct-2017 11:12 - 2986 vizionari

Pana de ceva timp, consideram ca actiunile altruiste il indatoreaza pe Creator, un concept preluat de la Domnul Dragos Argesanu.

Dar citind din cartea Zhuan Falun (scrisa de Maestrul Li Hongzhi, fondatorul miscarii Falun Dafa) o explicatie privind Karma si Virtutea, am realizat ca, de fapt, ajutand gratis pe altii, te ajuti pe tine si iti cresti virtutea.

In Zhuan Falun se spune ca Virtutea este o materie alba, adica ea exista si este vizibila, iar Karma este o materie neagra.

Acestea sunt vizibile pentru un ochi antrenat.

Maestrii chinezi obisnuiau sa isi selecteze discipolii dupa nivelul de Virtute, alegand numai pe cei merituosi.

Virtutea o castigi urmarind si spunand adevarul, ajutand fara interes, cultivand compasiunea si toleranta.

Cultivand virtutea, ajutam la construirea unei lumi mai bune.

Eu consider că traim intr-o lume construita artificial, un context creat de divinitate pentru evolutie in general, si structurata pe multe nivele si că orice actiune pe care o faci este inregistrata in Serverul Universului, acumuland Karma (datorii) si Virtute (decoratii) simultan. In momentele cruciale ale vietii sau inainte de reincarnare, in functie de faptele tale inregistrate in server (arhiva akasha) ti se deschid oportunitati sau ti se inchid, lasandu-te cu posibilitati limitate de continuare a vietii actuale (boli grave sau accidente) sau de alegere a urmatoarei vieti (nascut cu handicap, soarta grea, truda multa aparent in zadar, moarte violenta, sclavie, abuz).


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.