Crestini, nu mai ardeti tamaie!

Categorii: Crestinism

15-Sep-2017 16:16 - 2354 vizionari

Fara sa fiu Crestin, pot sa combat Crestinii cu armele lor si sa precizez cateva observatii de bun-simt:

- In Vechiul Testament, Domnul, zeul VT, a pedepsit cativa preoti pentru ca au ars tamaie fara permisiune, Pedeapsa lui Nadab si Abiud si Pedeapsa lui Core, Datan si Abiron.

- Crestinismul este o religie la mana a doua, dupa Iudaism: Crestinii recunosc si respecta VT, au acelasi zeu ca Evreii si considera Religia Crestina ca o evolutie si o continuare logica a Religiei Iudaice.

- Daca Iisus este Preot (Marele Preot) in veac dupa randuiala lui Melchisedec, cautare ebible, referit in Ps.110:4 si Evr.5:6 si Evr.7:17 si Evr.7:21, atunci numai Iisus are voie sa arda tamaie si poate sa o faca numai cand aproba Dumnezeu.

- Pentru ca Iisus a inviat, inseamna ca nimeni altul nu mai poate fi Marele Preot: nici Papa, nici Patriarhul Patriarhilor, nici oricare alte Inalte Prea Sfiintii,  nici oricare alt Preafericit, etc.

- Existenta lui Iisus ca Mare Preot elimina existenta mijlocitorilor intre Om si Dumnezeu.

- Biserica, in forma actuala, nu il reprezinta pe Iisus.

- Imbracamintea impresionanta a unor slujitori ai hainei monahale contrasteaza cu simplitatea imbracamintei lui Iisus.

- Crestinii au preluat un ritual sacru din Iudaism (arderea tamaiei) si l-au banalizat, permitand oricui sa tamaieze de cate ori considera necesar.

- Si hindusii ard tamaie pentru zeii lor, si taoistii ard tamaie pentru zeii lor, si, probabil, multi altii o fac pentru zeii lor, dar asta asta nu are legatura cu Crestinismul sau Iudaismul, este doar o pura coincidenta sau lucrarea diavolului. Diavolul imita pe Dumnezeu ca oponent al sau.

Concluzia:

Creştini, nu mai ardeţi tămâie, că vă paşte Holocaustul!

Dupa Marele Potop urmeaza Marele Foc, iar pedepsele pentru tămâierea neautorizata din VT au fost o mica demonstratie a zeului Bibliei.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.