Film: The Horse Boy (2009)

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare, Copii cu nevoi speciale

29-Aug-2017 18:53 - 3436 vizionari

The Horse Boy (2009) este un film documentar care prezinta calatoria unui tata in Mongolia ca sa isi vindece fiul autist - IMDB.

Filmul prezinta o realitate tulburatoare (si eu am un copil cu tendinte autiste) si trebuie vizionat in singuratate (am plans vizionand filmul).

Comparativ cu viziunea samanica, exista trei tipuri de abordari a lumii spiritelor: vrajitorii (comanda spiritele), religiosii (se considera inferiori spiritelor si le aduc rugaciuni de genul inger ingerasul meu eu sunt mic tu fa-ma mare sau aduc ofrande zeilor asteptand binecuvantarea lor) si samanii (oamenii si spiritele sunt egale si spiritele sunt tratate cu respect).

Inca o data mi se atrage atentia asupra puterii samanice. Am mai vazut filme documentare cu samani, dar de data aceasta chiar sunt impresionat. Oricat de atent ar fi fost regizat filmul, comportamentul baiatului din film seamana foarte mult cu situatia intalnita in familia unor prieteni. Baiatul meu are o forma foarte usoara de autism, aproape inexistenta, dar vizionand filmul am constentizat drama parintilor care au copii cu autism.

Se pare ca datorita liberului arbitru exista entitati care duc activ un razboi prin care se opun progresului spiritual in general, care incurca planurile oricarei alte entitati (comportament rautacios si iresponsabil) si beneficiaza de energiile care rezulta din stresul creat, adica se hranesc cu sentimente de frecventa joasa.

Am mai citit pe undeva cum priveste un saman pe internatii la spitalul de nebuni: ca pe niste spirite neintelese care au capacitati de vindecatori, Google: what a shaman see's in a mental hospital sau Duck: what a shaman see's in a mental hospital

Pentru samani, un om nascut cu tulburari mintale are potential de vindecator, spune Malidoma Patrice Somé, un scriitor vest-african.

Intram intr-o noua era si nevoia de progres spiritual devine tot mai evidenta.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.