Imortalitate

Categorii: Stiinta si Tehnologie, Vindecare

16-Aug-2017 21:11 - 2154 vizionari

Exista niste celule nemuritoare recoltate pe 8 februarie 1951 de la Henrietta Lacks si acestea se numesc HeLa in amintirea donatorului.

Printr-o intamplare, celulele canceroase din Henrietta Lacks au suferit o mutatie prin care telomerii (capetele cromozomilor) sunt activi si se replica in procesul de diviziune celulara. Asta inseamna ca celula se poate divide (si inmulti) la infinit. In mod normal o celula umana se divide de 40-60 de ori - limita Hayflick.

Henrietta Lacks a murit pe 4 octombrie 1951 de cancer cervical, celulele ei nemuritoare propulsand-o in Eternitatea Crestina.

(Toata lumea se reincarneaza, numai Crestinii au impresia ca intra in Eternitate fara posibilitatea de evolutie postmortem.)

Din 1955, celulele HeLa au fost inmultite si raspandite prin toata lumea prin laboratoarele de cercetare, aproximativ 20 de tone de celule.

Pe celulele HeLa s-au testat tot felul de virusi, radiatii si chimicale, iar experienta obtinuta a dus la perfectionarea vaccinurilor si medicamentelor, peste 11 mii de patente inregistrate.

Cata vreme celulele HeLa au nutrientii potriviti, ele se divid.

Nu inteleg de ce, dar foarte multe mostre de laborator au fost contaminate cu celule HeLa. Asta inseamna ca in culturile de laborator considerate pure, a intrat o celula HeLa, s-a divizat, s-a adaptat si a preluat controlul, devenind celula dominanta si alterand masuratorile statistice.

Celulele HeLa au fost secventiate ADN in 2013: in ultimii 60 de ani celulele au suferit atat de multe mutatii, incat numarul lor de cromozomi variaza de la 76 la 80, adica dispunerea cromozomilor nu este in perechi (diploid - ca la oameni) ci in grupe de 3n (hipertriploid) si configuratia este aberanta, dar incredibil de stabila.

Acum combinand imortalitatea celulelor HeLa (data de telomerii activi) cu adaptabilitatea ridicata (capabile sa contamineze aparatura de laborator) si redundanta ADN (hiper triploid = mai mult de 3 perechi de cromozomi), cine impiedica HeLa sa evadeze din laborator si sa subjuge viata de pe Terra?

Avem deja un aparat care poate transforma celulele pielii in celule nediferentiate care pot regenera orice parte a corpului: Google Chip Reprograms Skin into Any Cell Type sau Duck Chip Reprograms Skin into Any Cell Type. Tehnologia se numeste TNT, Google tissue nanotransfection sau Duck tissue nanotransfection.

Anumite meduze sunt nemuritoare, Google immortal jellyfish sau Duck immortal jellyfish.

Combinand activarea telomerazei HeLa cu TNT putem obtine un corp nemuritor.

Nemurirea fizica este posibila si in mod sigur omenirea o va dobandi.

Ar trebui sa iau in serios meditatia, Google: meditation to change dna sau Duck: meditation to change dna


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.