Remisie spontană

Categorii: Vindecare, Univers simulat

11-Jul-2017 15:10 - 3817 vizionari

Tot mai multi se imbolnavesc de cancer, am cel putin trei vecini bolnavi de cancer in blocul meu si doi au murit deja.

Se pare ca tratamentul pentru cancer ucide mai repede pacientul.

Marea majoritate a bolnavilor de cancer mor de frica si de ganduri negre.

Am retinut, citind cu multi ani in urma cateva carti ale lui Lazarev (cauta cu Duck: karma pura lazarev) despre karma si vindecare, ca schimbandu-ti atitudinea (gandirea, comportamentul, viziunea asupra vietii) poti sa te vindeci instant: remisie spontana a unei boli grave.

Remisia spontana nu este o inventie, cauta cu Duck: Spontaneous remission sau cu Google: Spontaneous remission.

Nu cred ca este vorba de remisie spontana, dar, prin gandire pozitiva, Doctorul Monica Pop ofera o reteta testata pe propria persoana.

Cand descoperi ca ai cancer, trebuie sa te impaci cu tine, cu lumea si cu ideea.

Indiferent de situatie sa fi incredintat ca ai un numar infinit de vieti si ca, desi in viata asta ai cancer, nimic nu este intamplator si exista o ordine cosmica, o voie divina.

Universul este condus de forte impartiale (nici bune, nici rele) si drepte, care ofera sanse egale de progres pentru fiecare: trebuie sa te nasti sanatos ca sa inveti ceva si trebuie sa te nasti bolnav sau sa te imbolnavesti ulterior ca sa inveti altceva.

Anumite experiente se obtin numai prin boli grave si constientizand asta, iti usurezi soarta si, eventual moartea.

Aprofundand, te poti vindeca total (remisie spontana) si boala grava nu isi mai are rostul, pentru ca ti-ai insusit lectia.

Un exemplu este vindecarea lui Mellen-Thomas Benedict, cunoscand adevarul (de ce m-am imbolnavit) ti se schimba amprenta energetica si organismul se vindeca.

Fiinta umana trebuie sa admita ca nu este Buricul Pamantului, ca nu este la capatul lantului trofic, ca nu poate stapani natura si ca nu poate abuza de viata si de drepturile altor vietuitoare. Adevarul, etica si stiinta trebuie sa faureasca un viitor mai bun rasei umane.

Gandurile necurate (incompatibile cu viata, cu adevarul si cu dreptatea) se acumueaza si imbolnavesc gazda.

Gandurile curate nu se gasesc in nici o carte scrisa (sau publicata) de mana omului, pentru ca parerile sunt impartite si oamenii sunt subiectivi.

Gandurile curate izvorasc din dragoste, din mila, din adevar, din bunatate, din dreptate si sunt validate de Bunul Simt (intuitia si tendintele altruiste).

Renuntand la Ratiune, renunti la Bunul Simt si te lasi condus de superstitii si iti cedezi libertatea unui grup de teocrati profitori de naivitatea si ignoranta enoriasilor.

Religia este cancerul speciei umane.

Constientizand asta privesti viata, moartea si reincarnarea din alta perspectiva: un joc cu un numar infinit de vieti intr-un univers simulat.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.