Copii cu boli terminale

Categorii: Demiurgi (Gnosticism), Crestinism, Vindecare, Univers simulat

11-Jul-2017 14:10 - 2904 vizionari

Cautand pe Internet stiri despre o fetita de 3 ani cu cancer am gasit mult mai multe articole decat mi-am propus sa citesc vreodata si care mi-au dat de gandit.

Un articol aparte este intitulat strategic: Toti copiii care intra in casa lui ajung sa moara, pana acum au murit 10, iar numarul lor va creste. Articolul prezinta o realitate: nu toti ne nastem egali, nu toti ne nastem sanatosi, nu toti vom ajunge la bătrâneţe, etc.

De ce exista copii cu boli terminale?

Crestinismul, cata vreme nu accepta existenta reincarnarii, nu poate sa ofere un raspuns viabil, si nici Biblia nu poate pentru ca  Biblia este varza.

Crestinismul a acceptat reincarnarea pana in anul 553, unde la al doilea sinod de la Constantinopol, imparatul Iustinian a eliminat reincarnarea

Cred ca nici Iudaismul nu ofera o explicatie viabila: cine este trecut in Cartea Vietii scapa de moarte anul acesta, dar daca nu mai este scris in Carte, moare mai tarziu si totul se intampla din voia zeului Vechiului Testament, Unicul Zeu cu peste 25 de apelativeTatal minciunii sau Yaldabaoth.

Copiii nu sunt pedepsiti (cu moartea) pentru pacatele parintilor spune Biblia in Deuteronomul 24:16, desi tot Biblia spune altceva in Exodul 20:5, Exodul 34:6-7, Numerii 14:18 si Deuteronomul 5:9.

Iezekiel 18:20  - Sufletul care pacatuieste va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatalui, si tatal nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rau, rautatea sa.

Daca bolile incurabile nu apar din cauza pacatelor parintilor, dar copilul se naste cu ele, atunci care este cauza lor?

Existenta bolilor terminale, mai ales in randul copiilor, implica existenta karmei, iar karma implica existenta reincarnarii.

Ignorand invataturile antice (pagane, non crestine, pre crestine) iti incarci karma si iti fauresti un destin si o viata viitoare plina de necazuri si de suferinta.

Nimeni nu poate scapa de karma. Karma este data de legea divina (dharma) si nici divinitatea nu o poate ocoli, vezi Krishna si blestemele.

Numai cautarea adevarului iti ofera un progres spiritual si o cale de iesire din matrix, o cale de iesire din cosmarul creat de demiurgi.

Nu am spus nimic nou pana acum, nu am spus nimic in contradictie cu ideea generala a blogului, iar toate indiciile gasite pana acum sustin adevarul conturat (sau gasit) de mine: avem un numar infinit de vieti si traim intr-un univers simulat creat de entitati curioase si impartiale, poate chiar malefice.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.