Violenta domestica, alcoolism, accidente tragice

Categorii: Misticism, ocultism, Univers simulat, Vindecare, Demiurgi (Gnosticism), Copii cu nevoi speciale

02-Jun-2017 17:29 - 2743 vizionari

Ce au in comun violenta in familie, alcoolismul, abuzurile fizice si sexuale, accidentele tragice, moartea infantila, copiii nascuti cu handicap, destinul nefericit al multora din India, Africa, Asia, exploatatea omului de catre om, viata de psihopat, viata de victima, sclavia, exploatarea sexuala, … ?

Crestinii si altii ca ei ar spune ca este voia Domnului si ca nu ne este noua dat sa intelegem asta, dar orice alta religie care accepta reincarnarea ar spune ca punctul comun este karma.

Karma este amintita in Biblie, iar existenta ei este dovada ca Divinitatea este dreapta.

Inca nu am o dovada palpabila ca exista o Divinitate, un fel de Creator al Matrixului sau un Game Master in dimensiunea 3D, dar daca exista, trebuie sa fie dreapta si nepartinitoare. Zeul Bibliei este misogin, partinitor (are un Popor Ales de care nu a avut grija si a fost cucerit de Asiro-Babilonieni) si razbunator si nu se incadreaza in rolul de Zeu Suprem, ci, cel mult, in rolul de Tatal Minciunii.

Din stirile zilnice de la TV aflam tot felul de vesti tragice si am incercat sa tin o mica lista in pagina Reincarnare.

Karma este o energie generata de actiunile tale, de deciziile drepte sau nedrepte, de actiunile egoiste sau altruiste. Undeva, in baza de date a Divinitatii, se inregistreaza fiecare activitate. Existenta karmei implica existenta reincarnarii, iar reincarnarea este sustinuta de informatiile la care avem acces si generate din ultimii o suta de ani.

Excluzand reincarnarea, nu inteleg de ce in vremea nostra nu toti ne nastem sanatosi (vezi categoria Copii cu nevoi speciale) sau de ce unele femei sunt batute de sot zeci de ani, de ce vedem la stiri atatea morti tragice, considerate tragice in era moderna, pentru ca istoria ne povesteste grozavii mult mai mari, razboaie, imperii, Evul Mediu, cruciade, inchizitii, Primul razboi mondial, Al doilea razboi mondial, lagare, experiente inumane in timpul Razboiului Rece, razboiul din Vietnam, atrocitatile Comunismului, Fenomenul Pitesti, masacrul din Rwanda, proiectul mkultra, lobotomie, castrare chimica, …

Universul fizic in care traim este mult mai complex decat il poate intelege omul, iar religia monoteista esueaza in oferirea unei explicatii acceptabile. Este timpul sa renuntam la franele spirituale si sa ne concentram atentia spre ceva care ofera un raspuns acceptat de bunul simt (intuitia).

Nu Dumnezeu omoara oamenii in accidente auto, nu Dumnezeu leaga doua fiinte pentru o viata de iad, de alcool si/sau bataie, nu Dumnezeu face ca unii sa se nasca normal si altii cu handicap, …

Nici Satana, advesarul lui Dumnezeu, nu face asta.

In functie de energia acumulata de-a lungul vietilor traite pe pamant, in functie de actiunile savarsite in planul material sau in planul spiritual (karma), la urmatoarea reincarnare te incadrezi intr-unul din posibilele destine. Prin actiunile tale (bune, rele, de acceptare, de respingere, de sfant sau de rebel) iti poti usura karma si te poti pregati pentru urmatoarea reincarnare. Cine alege urmatorul pas si conditiile de desfasurare? Tu alegi, prin liberul arbitru. In functie de nivelul tau energetic, te reincarnezi intr-o regiune cu vibratie mai inalta (mai aproape de Divinitate) sau cu o vibratie mai joasa decat starea in care esti acum. Nu poti pacali Divinitatea. Daca te duci intr-o zona nepotrivita, nu rezisti mult si mori de tanar.

Nu exista rai sau iad, iar explicatiile Crestine in privinta asta sunt incomplete si inconsecvente, dovada este in cele 24 de vami ale vazduhului.

Nu exista rai sau iad, dar exista mai multe plane de existenta, iar planele cu energie mai inalta sunt mai aproape de Divinitate si de perfectiune (planul astral, planul mental, planul budic, planul divin, planul monadic), iar planele cu energie mai joasa decat planul fizic sunt populate de entitatile rautacioase, demoni, duhuri din lampa, djini si alte suflete suferinde care rezoneaza (acolo se simt confortabil) cu energiile joase.

Consider ca am o explicatie logica (karma si reincarnare) pentru aparenta nedreptate din universul material, dar inca nu stiu cum a inceput karma sa se acumuleze si cine a creat reincarnarea (demiurgii sau creatorii univerului simulat) si cred ca raspunsul va veni dupa voi intelege Iluzia Dualitatii: Partea I si Partea II.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.