Plamanii pot produce celule sanguine

Categorii: Vindecare

24-Mar-2017 18:37 - 2737 vizionari

Intr-o lume in care spionajul cibernetic este expus din ce in ce mai mult (vezi Wiki Leaks Vault 7 – virusi care infecteaza Biosul EFI/UEFI) prefer informatia care aduce vindecare, vindecare fizica si spirituala.

La Universitatea California din San Francisco (UCSF) s-a descoperit ca anumite celule din plamani pot produce celule sanguine.

Testele s-au facut pe niste soareci speciali, modificati genetic sa produca celule fluorescente.

Megakaryocytele sunt celule are maduvei spinarii responsabile cu producerea trombocitelor, iar testul cu soarecii a fost conceput pentru studiul sistemului imunitar, observandu-se circulatia trombocitelor. Soarecii produceau trombocite fluorescente, iar procesul de geneza era urmarit in timp real.

Testele au relevat ca plamanii produc peste 10 milioane de trombocite pe ora, reprezentand mai mult de jumatate din volumul total de trombocite din sange – link revista nature si  link UCSF si link newatlas.

La soarecii modificati generic, celulele fluorescente au fost gasite si in plamani, iar cercetatorii au concluzionat ca celulele megakaryocyte sunt prezente si in plamani:

Gandind pozitiv despre propriul corp, zambind in timpul meditatiei catre fiecare organ, inarmat cu cunoastere, poti mentine un corp sanatos.

Nu neglijati plamanii si exercitiile de respiratie, foarte utile in meditatie si relaxare.

Respirand corect, te incarci cu energie vitala, prana sau qi si te vindeci fara medicamente.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.