Bicarbonat de sodiu

Categorii: Vindecare

23-Mar-2017 19:49 - 2975 vizionari

Ce poti face cu bicarbonatul de sodiu?

Foarte multe! De exemplu poti accelera electroliza apei (gaz HHO) la masinile care folosesc apa cu rol de combustibil hibrid, dar sanatatea este mai importanta.

De cateva luni am aflat ca bicarbonatul de sodiu deblocheaza rinichii si reduce nevoia de dializa, cel putin trei adrese: Link1, Link2 si Link3.

Este vorba de descoperirea doctorului Klaus Friedrich Kopp: Google: bicarbonat de sodiu dializa sau Duckduckgo: bicarbonat de sodiu dializa.

Se pare ca bicarbonatul de sodiu mai este folosit cu succes si in tratamentul unor tipuri de cancer, dar atentie la avertismente: Google bicarbonat de sodiu cancer sau Duckduckgo: bicarbonat de sodiu cancer.

Ideea ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca anumite tipuri de cancer a pornit de la un doctor oncolog italian, Tullio Simoncini, care a observat ca in corpul bolnavilor de cancer este prezenta in cantitate anormal de mare o ciuperca, candida albicans. (Bicarbonatul de sodiu este cea mai puternica solutie antifungica.) Dar in 2007 a aparut un scandal si doctorul Tullio Simoncini a fost acuzat de escrocherie si nu mai are dreptul de a profesa in Italia (conspiratia cancerului sau nu iese fum fara foc).

Doza recomandata de tratament zilnic este de la un sfert de lingurita la o lingurita (parerile sunt impartite) de bicarbonat de sodiu timp de maxim trei saptamani si sub supravegherea medicului.

Inca nu am probleme cu rinichii sau cu cancerul, dar este bine sa stii ce sa faci ca sa fii sanatos.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.