Iluzia dualitatii si Experimentul Lucifer, partea II

Categorii: Vindecare, Univers simulat, Demiurgi (Gnosticism)

01-Mar-2017 17:37 - 3810 vizionari

Probabil cel mai important mesaj pe care fiinta umana trebuie sa-l constientizeze este natura sa divina - o continuare la Iluzia dualitatii si Experimentul Lucifer.

Luna trecuta am inceput sa citesc doua carti, Arta de a iubi de Don Miguel Ruiz (cineva mi-a trimis un link in comentariu) si Iubirea n-a uitat pe nimeni – Raspunsul la tema vietii de Gary R. Renard (cadou de la sotie), dar m-am oprit relativ repede, descoperind un joc video (demiurgii ma impiedica sa ajung la adevar).

Combinand patru carti (Biblia, Secretul antic al Florii Vietii - Drunvalo Melchizedek, Arta de a iubi si Iubirea n-a uitat pe nimeni) observ ca Iisus a atacat dualitatea si a adus iluminare prin exemplul lui, unificand divinul cu umanul, eliminand iluzia dualitatii, afirmand ca Imparatia lui Dumnezeu este in oameni, ca oamenii sunt Fii lui Dumnezeu si ca oamenii pot face minuni mai mari decat le-a facut El. Mesajul si misiunea lui Iisus sunt sustinute de cartea Curs de miracole (inca nu am citit-o) a lui Gary R. Renard, dar si de celelalte carti.

Don Miguel Ruiz afirma:

In mintea umana este un parazit energetic care ne franeaza evolutia spirituala, care ne taie avantul si ne face sa ratam iluminarea si care ne determina sa prelungim agonia reincarnarilor. (Conspiratia demiurgilor?)

Purtam masti sociale si in primul rand ne mintim singuri, apoi mintim si pe altii, dar constientizand asta progresam spiritual.

Suntem conditionati (dresati) inca din copilarie prin educatie si norme sociale. Pana in primii ani de viata copilul este pur si fara ego, este idealul de puritate la care se referea Iisus si pe care trebuie sa-l aiba oamenii ca sa ajunga in Imparatia lui Dumnezeu. Dar, dupa ce copilul ajunge la gradinita si apoi la scoala, intalneste agresiunea, invidia si ura societatii si se inchide in el, isi creaza bariere (ziduri de aparare) si masti sociale. Mastile sociale ajuta fiinta sa supravietuiasca in societate: Acasa (cu familia) avem o masca, pe strada alta, cu colegii de serviciu alta, cu prietenii alta, …

Existenta diferentelor dintre lumea interioara (perfecta si fericita) a copilului si realitatea impusa de societate la gradinita si la scoala, adanceste iluzia dualitatii, hraneste egoul si confirma separarea, propulsand fiinta umana spre propriul iad …

Gary R. Renard detaliaza pe aceeasi tema:

Namaste = divinitatea din mine se inclina in fata divinitatii din tine = o recunoastere a iluziei separarii de divinitate.

In starea noastra naturala nu suntem diferiti de Dumnezeu si nu este o aroganta sa credem asta. Aroganta este sa credem ca putem sa fim separati de Dumnezeu

Egoului ii plac deosebirile. Cum poti sa ai judecata fara deosebiri? Cum poti sa ai razboaie si crime fara deosebiri? Egoul vrea sa mentina separarea si deosebirea si sa ne convinga ca separarea este adevarata. Crezand in separare o faci reala pentru tine si pentru mintea ta. Perceptia ta schimba realitatea = Legea Atractiei sau Legea Rezonantei.

Iertarea o pasezi Duhului Sfant, il faci responsabil de asta si te absolvi de vina. Cand te bazezi pe o putere superioara, demontezi separarea, cand te bazezi pe propriile forte, intaresti ideea separarii.

Sunt mult mai multe observatii legate de cartile lui Miguel Ruiz si Gary Renard, abia am citit 35 de pagini din prima si 47 din a doua.

Sunt surprins cat de bine se completeaza cele patru carti amintite.

Cand am scris prima data despre Iluzia dualitatii si Experimentul Lucifer, singura carte pe care o stiam (inca nu am citit-o) era cartea lui Drunvalo Melchizedek (Secretul antic al Florii Vietii). Acum descoper printr-o sincronicitate fantastica ca exista mai multe carti care sustin teoria ca omul are un suflet si o parte divina.

Pentru cine nu are timp sa citeasca din cartea Curs de miracole, un film postat pe 20 februarie 2017 cu numai 17 vizualizari, privind Lectia 52:

Constientizand divinul din om, usuram tranzitia spre Noul Pamant si grabim vindecarea spirituala a Planetei.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.