Far Cry Primal

Categorii: Windows, Univers simulat, Vindecare

27-Feb-2017 17:35 - 3129 vizionari

De cateva zile joc Far Cry Primal, aparut in 2016.

Pana acum nu am gasit un joc mai interesant ca Skyrim (2011), desi o mentiune onorabila au The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006), The Witcher (versiunea 2007 CD Projekt RED), Mass Effect 2 (2010), Mass Effect 3 (2012) si Far Cry 3 (2012). Versiunile The Witcher 2 (2012) si The Witcher 3 (2015) nu mi-au placut, dar nici placa video nu m-a ajutat.

Saptamana trecuta am inceput Far Cry Primal in modul cel mai simplu (modul easy), ca sa inteleg jocul, sa-l evaluez daca merita sa pierd timpul cu el, sa explorez harta, …

Actiunea se petrece prin anii 10,000 inainte de Cristos, in Epoca de Piatra, iar scopul jocului este sa supravietuiesti si sa unifici triburile de umanoizi.

Dupa parerea mea, cel mai interesant aspect al jocului este posibilitatea sa imblanzesti animale de prada (feline, canine, ursuline) si sa le chemi in caz de nevoie. De cateva ori am scapat cu viata in joc imblanzind animalele. De exemplu, intr-o pestera unde nu pot sa chem animalele imblanzite sa ma ajute, am fost atacat de 3 leoparzi simultan. Am imblanzit unul din ei si am ucis pe ceilalti doi cu ajutorul primului.

Alt aspect interesant este ca primul animal imblanzit este o bufnita, care iti permite sa supraveghezi o parte din harta ca vedere de la inaltime si chiar sa comanzi bufnitei sa arunce cu sulite sau bombe incendiare in dusmani, sa-i comanzi bufnitei sa atace pe cineva sau sa dai comanda animalului imblanzit (lup, felina, urs) cu ajutorul bufnitei, sa atace. Odata am cucerit un sat numai cu bufnita si animalul imblanzit, ucigand 4-5 inamici si evitand ca paznicii sa alerteze satele vecine si sa ceara ajutor.

Dupa ce am terminat jocul, configurat in modul lejer (easy) am reinceput jocul in modul expert, sarind peste modul hard, o varianta intermediara intre easy si expert.

Surprinzator, odata ce stii ce ai de facut sau la ce sa te astepti, chiar si in modul expert reusesti sa te descurci. Astfel imi explic diversitatea spirituala de pe glob: fiecare dintre noi este un unicat rezultat din educatia din viata curenta si din abilitatile dobandite in vietile anterioare.

Jocul a fost o experienta inedita care mi-a dat un motiv in plus sa cred ca traim intr-un univers simulat si cand vom constientiza si aprofunda asta, ne vom vindeca si ne vom intoarce acasa: la Divinitate – Iluzia dualitatii si Experimentul Lucifer.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.