Cum sa-l indatorezi pe Dumnezeu

Categorii: Dragos Argesanu, Misticism, ocultism, Vindecare, Univers simulat

18-Dec-2016 10:39 - 2872 vizionari

Cum sa-l indatorezi pe Dumnezeu? (Un concept preluat din prezentarile filmate ale lui Dragos Argesanu.)

Prin gesturi marunte, dar altruiste, oferind oamenilor ceva fara sa ceri la schimb, ajutand semenii tai fara sa astepti o plata.

Dumnezeu, prin legile divine, nu lasa nerasplatita fapta ta.

Sunt doua posibilitati:

- Esti Crestin, ai o singura viata, iti ajuti semenii si la Judecata Finala fiecare gest altruist conteaza. Cand ajuti pe cineva, pe Iisus Il ajuti, iar la Judecata Finala Iisus este Aparatorul si Avocatul tau.

- Esti pagan, te reincarnezi cat timp simti nevoia, iti ajuti semenii si iti usurezi (arzi) din karma acumulata in timp si iti pregatesti viata viitoare. Orice fapta trebuie rasplatita, de obicei cu bani in era noastra, dar alegand sa nu primesti o plata impusti doi iepuri deodata: platesti fara sa stii o datorie karmica dintr-o viata anterioara si acumulezi bile albe care te vor ajuta in viata viitoare.

Omul trebuie sa fie constient (prin cunoastere) de ciclul vietii si al mortii, ca sa-l foloseasca in folosul sau pentru progresul spiritual.

Umpland lumea de actiuni altruiste, nu numai de sarbatori, acceleram procesul de vindecare spirituala.

Nu trebuie sa lupti cu violenta impotriva violentei, pentru ca amplifici violenta.

Nu trebuie sa lupti cu rau impotriva raului, pentru ca hranesti raul.

Trebuie sa iti ridici nivelul vibrational atat de sus incat entitatile nedorite sa nu te mai afecteze, iar tu sa iti poti continua calatoria spirituala.

Evolutia este inevitabila, iar Universul va dispare numai atunci cand ultima entitate separata de divin se va reintoarce de unde s-a desprins.

Dumnezeu, prin mila infinita, dreptatea infinita si rabdarea infinta, mentine Universul si legile lui, neincalcand liberul arbitru, atat timp cat copiii lui invata si evolueaza.

19 decembrie 2016: Se spune ca Universul se va sfarsi cand ultimul suflet ratacit se va intoarce la divinitate. Atunci se va incheia simularea: cand nu va mai exista un observator sa simplifice ecuatia lui Schrödinger prin fenomenul de observare (masurare de parametri: pozitie, viteza, etc.), iar procesul de simulare se va incheia din lipsa de clienti. Asadar intoarcerea la divinitate si, implicit mantuirea, iluminarea, inseamna iesirea din matrix, iesirea din simulare, constientizarea puterilor divine si folosirea lor pentru atingerea desavarsirii, intoarcerea la Tatal, care nu se afla in simulare. Tatal se manifesta in simulare (in rol de game master), dar nu este fizic prezent acolo.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.