Toni Victor Moldovan - Programul Terra, partea 2

Categorii: Demiurgi (Gnosticism), Stiinta si Tehnologie, Univers simulat

15-Dec-2016 17:14 - 4542 vizionari

Prima data am citit cartea prin 2012 si, sincer, nu am retinut decat ca Zeul Vechiului Testament a dus un program de eugenie si intreaga poveste este descrisa in prima parte a Bibliei. Cartea am citit-o relativ repede, in cateva zile, pentru ca era imprumutata.

Observatia lui Toni Victor Moldovan in cartea sa: zeii au desfasurat o epurare genetica la Evrei (12 triburi) si la Indieni (4 caste).

Dar cartea lui Toni Victor Moldovan este mult mai complexa si mai bine documentata decat imi aminteam eu, un an mai tarziu.

De aceea am inceput sa o recitesc (un pdf de 605 pagini) si am ajuns la pagina 99.

Este o carte foarte greu de inteles, foarte dificila, cu termeni si prescurtari folosite in radiestezie si inforenergetica, iar volumul de munca depus de autor si cantitatea de informatii este coplesitoare.

Imi este rusine, dar recunosc ca am subestimat mesajul transmis de carte si inca nu sunt lamurit complet care este mesajul transmis.

Cu pregatire medicala si pasiuni OZN, paleoastronautica, mituri si legende, Toni Victor Moldovan decodifica Biblia in trei luni. Apoi face sinteze ale Bibliei, considerand ca informatia este prezenta redundant in Biblie, pentru ca autorii Bibliei au prezentat variatii pe aceeasi tema. Dar din sinteza se vede imaginea de ansamblu, adevarata informatia trimisa de Dumnezeu prin ingeri si dictata oamenilor.

Citind cu atentie cartea lui Toni Victor Moldovan, inteleg ca Biblia include foarte multe intalniri cu extraterestri si sugereaza ca zeii nu au tehnologie avansata, ci doar cu cateva sute de ani mai avansata decat a noastra din prezent.

Deosebit si incredibil de interesant este capitolul in care este descrisa Statia Spatiala a lui Dumnezeu (un fel de cub ca Borg din Star Trek – Apocalipsa 21:12-17 si Iezechiel 40) si Toni Victor Moldovan estimeaza ca statia spatiala este un cub cu latura de 2220 km. Apoi urmeaza Complexul Dumnezeu – Miel (CDM), o teorie interesanta lansata de Toni Victor Moldovan privind natura Tatalui, cine este Iisus si rolul Sau pe Statia Spatiala.

Abia am ajuns la pagina 99 si imi trebuie timp sa ma obisnuiesc cu explicatiile oferite in carte.

In incheiere o singura remarca am, dar care paleste in fata volumului de informatii oferit in carte:

Toni Victor Moldovan crede cu naivitate ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu si considera adevarate toate informatiile gasite in Biblie, dar eu sunt sigur ca Biblia, atat VT cat si NT, este cuvantul omului, adica al preotilor iudaici, carturarilor si fariseilor, si al episcopilor care in consiliile ecumenice au decis ce sa pastreze din povestile si traditiile orale.

Eu consider VT ca o colectie de povesti ale celor doua regate, compilate de un grup care a avut niste interese: preotii sa stea degeaba si sa slujeasca Domnului, iar restul sa munceasca pentru ei si sa primeasca invatatura talmacita de preoti. Adica niste profitori, in timpul celei de a doua invazii a Israelului, s-au interpus intre om si Dumnezeu si au consemnat invatatura in scris in asa fel incat ei sa beneficieze de controlul spiritual asupra laicilor. Apoi a venit Iisus, Cel care a incercat sa corecteze situatia, acuzand pe carturari si pe farisei. Urmeaza Evangheliile care se contrazic si mint de ingheata apele, apoi Faptele Apostolilor cu detalii uimitoare si mincionoase privind inaltarea lui Iisus, etc …

Cert este ca Toni Victor Moldovan ofera argumente incontestabile in cartea sa, Programul Terra.

Va invit sa cititi cartea si va garantez ca veti privi Biblia cu alti ochi.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.