Campul morfogenetic si Rezonanta morfica

Categorii: Univers simulat, Vindecare, Misticism, ocultism

06-Dec-2016 19:01 - 5913 vizionari

Am confundat Campul morfogenetic cu Rezonanta morfica cand am scris despre campul morfogenetic.

Campul morfogenetic se refera la schimbul de mesaje biochimice care au loc intr-un grup de celule, grup care formeaza un organ anume.

Rezonanta morfica este un concept inventat de Alfred Rupert Sheldrake, prezentat in cartea sa, A New Science of Life (1981), si se refera la un camp subtil (ezoteric, inca nedetectat prin metode stiintifice) prin care fiintele vii comunica.

Ca argumente pentru existenta rezonantei morfice adaug cateva idei stranse in timp din diferite articole de pe Internet:

- Din celule nediferentiate (ovul fecundat, dupa 5 zile ajunge la fix 32 de celule = blastocist) se formeaza embrionul. La un moment dat, din grupul de celule care formeaza inima, una din celule incepe sa se contracte si, in scurt timp, toate celulele care formeaza inima incep sa se contracte sincronizat. Acesta este miracolul vietii si rezonanta morfica.

- Intregul negru: Teoria morfogenetica, articol din 2014 cu informatii uimitoare.

- deeamaanth: Rupert Sheldrake – Teoria Morfogenetica – Constienta Constiintei: Articol din 2016 identic cu articolul din Intregul negru. Informatia nu se transmite genetic de la o generatie la alta si reiese din experientele cu soareci al lui William McDougall. Experimentul de pe insula Koshima din 1952, unde o specie de maimute (Macaca Fuscata) a fost observata timp de 30 de ani. Abilitatea de a spala fructele, invatata de o maimuta, s-a transmis grupului, nimic deosebit pana aici (maimuta vede, maimuta face), dar, dupa un timp, abilitatea s-a observat si la maimutele de pe alte insule. Cum s-a transmis abilitatea: nu prin contact direct, nu genetic, ci prin campul subtil, campul morfic. Jung a descoperit ca unii eschimosi aveau vise cu serpi sau paianjeni, desi acestia nu exista in cercul polar si nici nu existau alte surse de unde sa afle despre existenta lor.

- File de lumina: Teoria morfogenetica, sursa pentru articolele de pe Intregul negru si deeamaanth.

- Filmul The Living Matrix (2009) – Matricea vie, stiinta vindecarii - http://www.thelivingmatrixmovie.com/, gandurile tale iti afecteaza sanatatea, tot ce gandesti (fie ca vrei, fie ca nu vrei) intotdeauna ti se implineste prin legea rezonantei sau legea atractiei.

- Filmele documentare ale lui Bruce Lipton

- Campul Sursa - Telepatie si plante si Campul Sursa – Descoperiri simultane sustin campul morfic. In cartea sa, Investigatiile Campului Sursa, David Wilcock argumenteaza existenta Campului Sursa cu multe exemple, inclusiv experimentele cu soareci in labirint si cu maimuta Macaca Fuscata.

Dezvoltarea celulelor in embrion se face dupa un tipar existent in corpurile spirituale (corpurile subtile).

Tiparul este campul morfic.

Uneori informatia este distorsionata si apar defectiuni (karma), adica dezvoltari anormale ale fătului. Dar se poate intampla si ca informatia sa fie alterata si artificial si rezultatele sa nu fie tragice: un exemplu luat din cartea lui David Wilcock este experimentul lui Peter Gariaev, transformarea embrionilor de broasca in salamandra prin raze laser (Duck: peter gariaev frog embryo to salamander), si crearea de hibrizi rata-gaina prin micounde (Duck: Dzang Kangeng hybrid duck chicken microwave).

Cred ca prin meditatie putem avea acces la rezonanta morfica (Campul Sursa, Arhiva Akasha, Memoria Cosmica, Biblioteca Universala) si la informatii care sa raspunda la toate intrebarile posibile.

Existenta rezonantei morfice este un argument pentru existenta Universului Simulat, iar Arhiva Akasha ar putea fi RAM-ul calculatorului care simuleaza universul material (materia, energia si dualitatea lor, E=mc2) si imaterial (materia intunecata, energia intunecata). Planul material este afectat de planul imaterial prin mecanisme care imi sugereaza o lume fizica virtuala, artificial creata.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.