Stam prost cu iertarea si iubirea de sine

Categorii: Vindecare, Dragos Argesanu, Misticism, ocultism

17-Nov-2016 15:41 - 3008 vizionari

Inca o fraza retinuta de mine din prezentarile Domnului Dragos Argesanu: Stam ingrozitor de prost la capitolul iertare si iubire de sine si asta se vede in viata noastra in ce mancam, bem, facem la serviciu, etc.

Cand vrei sa fii chinuit, prin Legea Atractiei sau a rezonantei, iti cauti un tortionar si il gasesti (de ce iti e frica nu scapi) pentru ca Universul nu face diferenta intre ce iti doresti si ce nu doresti si iti creaza situatiile cu care rezonezi.

Prin modul nostru de viata facem compromisuri care duc la suferinta sufletului: ignoranta, neglijenta, amanare a ceea ce este cu adevarat important, complacere in slujbe care intristeaza sufletul, complacere in situatii si relatii nefericite, …

Toate acestea pentru ca nu ne iertam pe sine si nu ne iubim pe sine.

Toate acestea pentru ca nu suntem constienti de latura noastra divina.

Imparatia lui Dumnezeu este in noi, iar corpul uman (fizic + energetic + spiritual) este vehicolul perfect creat de Dumnezeu ca sa ofere progres spiritului.

Crestinii stau cel mai prost la iertarea de sine si la iubirea de sine.

Pentru ca nu se iubesc pe sine, pentru ca au inteles gresit invatatura, Crestinii l-au minimalizat pe Cristos, nesocotind trupul lor fizic si trupul lor imaterial.

Abuzuri ale trupului fizic pot fi: mancare moarta, carne, produse animale, apa fluorurata, alcool, tigari, droguri, pastile, …

Abuzuri asupra trupului imaterial pot fi: gandire negativa, frica, minciuna, ignoranta, lipsa de râvnă in aflarea adevarului, lene spirituala, …

Iertarea de sine:

Daca intelegi cat de complexa este lumea in care traim, cat de diversa si de picanta este istoria cu mult inainte de Cristos si de aparitia Crestinismului, realizezi ca nu exista pacat originar, nu exista greseala (socotita pacat) in ochii Creatorului si nu are rost sa ne iertam, pentru ca nu am gresit cu nimic. Creatorul este unul pentru totii oamenii din toate timpurile, iar niste legi presupuse divine de unii nu se pot aplica nici stramosilor lor, nici vecinilor lor. Este utopic sa crezi ca Dumnezeu judeca si pedepseste pe indieni, africani, asiatici si amerindieni dupa regulile Vechiului Testament (transmise lui Abraham, Isaac, Iacov si profetilor) sau dupa regulile Noului Testament (ca o rastalmacire a noii situatii aparuta dupa crucificarea lui Cristos). Iar daca Dumnezeu judeca pe fiecare natie dupa regulile natiei respective (Romani 2:12) inseamna ca nu este partinitor (Romani 2:11) si ca nu exista un Popor Ales, iar de aici se face praf Crestinismul cu Legea VT si implinirea ei prin jertfa cristica si satisfacerea orgoliului Tatalui. Se pare ca toate indiciile din Biblie duc pana la urma la Adevar si expun Minciunile Crestinismului.

Iubirea de sine:

- Poti alege sa ramai ignorant (sa nu citesti Biblia, nici Istoria Universala si nici Istoria Bisericii, Patericul, Filocalia) si sa crezi niste prostii spuse de o religie organizata, temandu-te de superstitii (o singura viata urmata de Rai sau Iad) si teorii teologice (un singur Creator, care este compus din treime, dar fara o latura feminina, desi Mantuitorul vine printr-o Fecioara, un fel de Sfanta Patrime, iar rolul Mantuitorului este sa implinesca Legea ca sa satisfaca orgoliul Tatalui, pentru ca Legea era prea grea pentru omenire si nimeni nu putea sa o duca, nimeni nu avea salvare, de aici reiese rolul Salvatorului si astfel apare Mesianismul), adica poti alege sa te minti singur si sa te inseli singur, permitand unor intermediari si profitori (care habar n-au ce vorbesc) sa iti vorbeasca despre Creator = asta este lipsa de iubire de sine. Intermediarii si profitorii religiosi iti vorbesc de diavol, Satana si lucrarile lui (Internet si oase de dinozaur ingropate sa teste credinta crestinilor intr-un Pamant facut cu cel mult 6000 de ani in urma), si te sperie cu iadul si locuinta mortilor si cetele de demoni, dar daca ii intrebi detalii despre asta, nu sunt in stare sa se justifice de unde le-au scornit, pentru ca nici Biblia nu detaliaza.

- Sau poti alege sa vrei sa afli adevarul citind ce se poate citi si, folosind ratiunea, bunul simt si intuitia, sa elimini mizeriile mincinoase care te opresc sa progresezi spiritual.

Ai un numar infinit de vieti si de posibilitati de invatare, iar Dumnezeu te asteapta sa evoluezi suficient de mult incat sa reiei dialogul cu EL, asa cum o faceai in era Era Vedica.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.