Frica de greseala

Categorii: Dragos Argesanu, Misticism, ocultism, Vindecare

15-Nov-2016 20:17 - 2911 vizionari

Intr-una din prezentarile sale, Domnul Dragos Argesanu afirma ca el a invatat multe pentru ca a gresit multe si a experimantat multe pentru ca nu a avut frica.

Eliminand frica, te poti concentra 100% pe lucrarea pe care o faci.

Presupun ca majoritatea oamenilor se tem de Iad si adera la niste legi ca sa nu ajunga in Iad.

Eu nu am frica de Iad, pentru ca Iadul si Raiul, ca dualitate simpla, nu pot exista intr-un Univers complex, iar lumea in care traim este, intr-adevar, complexa: nu poti condamna si trimite un om (un suflet) la Rai sau la Iad dupa cateva secunde de viata (avort, moarte infantila) sau dupa cateva decenii de viata. Este hilar sa crezi ca un zeu imaterial (extra universal) cere jertfe materiale, isi sacrifica Fiul ca sa satisfaca orgoliul Tatalui si pedepseste aspru (cu Iadul) pe cei care nu asculta …

Am frica de karma si de implicatiile actiunilor mele, considerand ca ce nu reusesc sa repar sau sa rezolv in viata aceasta, trebuie sa o fac in urmatoarea.

Adevaratul Dumnezeu, Creatorul Universului material si imaterial, ofera un numar infinit de sanse si de vieti, pentru ca are rabdare si dreptate infinita.

Osho a facut o descoperire importanta despre cum sa elimini frica si sa constientizezi ca esti iluminat, dar despre asta voi scrie alta data.

Regula dupa care trebuie sa ne ghidam, ca o rastalmacire la porunca lui Iisus, iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti, este: Ce tie nu iti place, altuia nu face.

Nu cred ca gresesti cand tratezi oamenii cum ai vrea ei sa te trateze pe tine.

Mergand pe regula de mai sus, nu arzi pe rug necredinciosi, nu persecuti eretici, nu iti bati joc de educatia copiilor cu religia in scoli, nu minti poportul cu dogme nefondate prin indivizi care dau spaga sa primeasca parohie, nu dai sfaturi conjugale cand esti calugar celibatar, etc.

Daca faci rau oamenilor si nu esti pedepsit in viata curenta, in viata urmatoare vei avea parte de aceeasi soarta ca victimele tale, este o lege divina a compensatiei karmice. Nu exista diferente intre suflete, nu exista suflet mai evoluat si suflet mai putin evoluat, toate sufletele experimenteaza si invata in planul material pana sunt gata sa treaca la urmatorul plan de existenta. Asadar ne nastem iluminati, dar nu stim (ideea lui Osho) asta si singuri trebuie sa o aflam.

Tratand fiecare situatie cu iubire, acceptare, mila, compasiune, altruism si ratiune, nu poti sa gresesti.

Importanta este intentia, sa ai intentia sa fi mai bun, sa incerci sa te autodepasesti, sa incerci sa iluminezi si sa cauti adevarul.

17 noiembrie 2016: Exista entitati pe care nu le pot numi fiinte umane, care au schimbat multe destine (savanti, neurochirurgi, psihiatri, conducatori de stat) incalcand legile divine si impunandu-si propriile reguli. Inventarea lobotomiei prin anii 1940, inventie pentru care neurologul a primit Premiul Nobel pentru descoperirea unei metode terapeutice folosita in anumite psihoze, a incalcat legile divine, drepturile omului si liberul arbitru. (Pentru scurte referinte la lobotomie vezi filmele Shutter Island 2010 si Sucker Punch 2011 sau lista asta.)

S-au facut multe experiente medicale pe prizonieri de razboi (in lagare), pe detinuti (in timp de pace) si pe oameni considerati bolnavi incurabil. S-au testat droguri, otravuri, radiatii si interventii chirurgicale. Exista conducatori de stat (presedinti, dictatori, deputati) care au provocat multa suferinta unor mari grupuri de oameni, privandu-le de niste drepturi fundamentale. (Ceausescu face partial exceptie, pentru ca platit datoriile României – vezi filmul The Forecaster 2014.)

Stiind asta si avand un numar infinit de vieti, nu trebuie sa imi mai fac grija de consecinta actiunilor mele, trebuie doar sa imi pun permanent o intrebare:

Dupa ce mor, inainte de urmatoarea reincarnare, ce voi raspunde lui Dumnezeu cand imi va cere o scurta descriere a vietii care s-a incheiat, ca un epitaf?

Posibile raspunsuri:

Am fost mediocru toata viata, am muncit trivial la serviciu, m-am pensionat si am asteptat sa mor, sperand intr-o viata mai buna mai tarziu.

Am dus o viata simpla, austera, eventual de pustnic, pentru Slava lui Dumnezeu, pentru ca locul meu nu e pe pamant, ci in ceruri …

Am cautat adevarul, am folosit logica si ratiunea, am respins deceptia si nu imi este rusine de viata pe care am dus-o, iar martori imi sunt Dumnezeu si Ingerii.

Am facut ce am vrut, constient fiind ca am o singura viata si ca oricum ajung in Iad si considerand ca decat sa fiu servitor in Rai, mai bine sa fiu rege in Iad.

Am facut ce am vrut, considerand ca daca nenorocesc cativa, dar salvez milioane, pot incalca legile divine (karma si dharma) si castig un loc in cer.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.