Cristos minimalizat

14-Nov-2016 14:50 - 6975 vizionari

Cum L-au minimalizat Crestinii pe Cristos

Atentie: Scene violente, masochiste, nerecomandate nimanui.

Iisus a promis ceva in Ioan 14:12, Ioan 16:23, Marcu 11:23, Matei 17:20, Matei 21:21 si a mintit in Luca 9:27Luca 21:32, Marcu 9:1, Marcu 13:30Matei 16:28, Matei 24:34. Poate ca Iisus nu a mintit (poate nici nu a existat) si greseala este umana si este a celor care au selectat cartile care merita sa intre in Biblie = Canonul Biblic.

Minciuna este evidenta prin 32 de citate din Biblie care afirma ca trebuie sa te nasti din nou (adica sa te reincarnezi) ca sa ajungi in Imparatia lui Dumnezeu. Nimeni nu poate ajunge in Rai fara sa guste moartea, pentru ca intre morti si vii este o prapastie mare – Luca 16:26, iar nasterea din nou presupune reincarnare. Pot spune fara sa gresesc ca intre Om si Dumnezeu este o prapastie mare, dar constientizand karma si reincarnarea, prapastia se reduce cu fiecare ciclu de reincarnare. Dumnezeu discuta prin Creatia sa, dar numai cei pregatiti, cei cu suficiente reincarnari si care sa inteleaga scopul vietii, il pot intelege. Dumnezeu este infinit de drept si infinit de rabdator, oferind un numar infinit de sanse, un numar infinit de posibilitati de a-ti trai viata, adica un numar infinit de reincarnari.

Rastalmacind invataturile lui Iisus, transformand Biblia intr-un document mincinos, oamenii au redus rolul lui Iisus la tapul ispasitor (expresie luata din Iudaism) care ia asupra lui pacatele lumii si satisface orgoliul Tatalui, implinind Legea. Cuvantul lui Emanuel Iisus Cristos Mesia Chip Luminos este amutit de bule papale, de canoane bisericesti, de indulgente si de dezlegari. Astfel Mantuitorul ramane in mintea Crestinului de-a pururea pe Cruce. Coborandu-L pe Cristos de pe cruce, treci la nivelul urmator de Crestinism, probabil la Neocrestinism. Daca nu exista secta Neocrestinismului, as putea sa o infiintez eu si sa ma axez pe invataturi adaptate secolului XXI, dar nu sunt profitor (mi-e frica de karma) si nu cred in religia organizata, nu cred in mantuirea in grup, cred in mantuirea personala.

Daca nu L-au putut intrece spiritual pe Iisus, Crestinii s-au inversunat sa-L intreaca fizic.

Exista Crestini nebuni in credinta, majoritatea declarati sfinti, care au suferit fizic (viata ascetica, automutilare, autoflagelare, masochism) in cea mai mare parte din viata, in speranta ca se vor asemui cu Cristos si vor ajunge in Imparatia Cerurilor.

Dupa o scurta cautare pe Internet observ ca exista peste o suta de versete in Biblie care garanteaza Viata Vesnica si accesul la Imparatia Cerurilor, si nu este nevoie sa suferi pentru asta.

Cel mai relevant verset este Ioan 5:24: Adevarat, adevarat zic voua: Cel ce asculta cuvantul Meu si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si la judecata nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viata. Trebuie sa amintesc si Ioan 3:36 si Ioan 8:31-32. Cunoscand Adevarul, vom fi liberi. Adevarul este ca Biblia a fost scrisa de niste oameni in interesul lor. De-a lungul timpului documentele au fost editate si reeditate, iar micile scapari apar astazi ca inconsistente si reprezinta dovada ca Biblia nu este Cuvantul lui Dumnezeu, nici al lui Iisus.

Evanghelia dupa Ioan este singura care nu se hazardeaza in afirmatii incredibile.

Iisus nu a spus sa postiti, nu a spus sa va calugariti, nu a spus sa va chinuiti fizic, nu a spus sa faceti circ si teatru in Biserica, etc.

Iisus si-a trimis ucenicii in lume, nu pe stalp, nu in pustiu, nici in manastire. Cine se izoleaza in manastire nu raspandeste Cuvantul lui Iisus si nu-L reprezinta pe Iisus.

Autoflagelarea

autoflagelare in filipine autoflagelare in filipine vinerea mare in filipine

 

Cilice

cilice purtata pe picior cilice pe brat cilice pentru calugarite

Crucificare si cuie

filipine crucificare si cuie prin palme filipine crucificare si cuie prin palmevinerea mare in filipine vinerea mare in filipine vinerea mare in filipine

Exista ceva asemanator si in Islam, dar nu sunt musulman si nu pot sa comentez asta:

Islam, Ziua Ashura

Islam, Ziua Ashura Islam, Ziua Ashura Islam, Ziua Ashura, Shiitii Pakistan, Islam, Ziua Ashura, Shiitii Islam, Ziua Ashura

Iisus a suferit trei zile, dar altii au facut-o constient intreaga viata, autopedepsindu-se, purtand cilice, autoflagelandu-se, automutilandu-se, … Aceasta dovedeste un comportament masochist. Crestinul considera ca durerea opreste dorintele si pedepseste pentru pacatele facute. Observ ca religia crestina este sadica, iar adeptii sai sunt masochisti.

Cei care se mortifica isi bat joc de misiunea lui Iisus, de Impulsul Cristic, minimalizand sacrificiul Sau si isi bat joc de Templul lui Dumnezeu, trupul uman (1 Cor 3:16-17 si 1 Cor 6:19). Cand Iisus se lauda in Ioan 2:19 ca in trei zile reface Templul, se refera la trupul uman.

Gnosticii afirma ca exista entitati imateriale parazite, demiurgii, care se hranesc cu sentimentul de durere, neputinta si disperare al oamenilor. Pentru demiurgi dragostea si fericirea sunt otravitoare, pentru ca au vibratia prea ridicata. Se pare ca demiurgii au facut o lucrare foarte buna (pentru ei) cand au deturnat intentiile pure ale Crestinismului si le-au transformat in durere si vinovatie. Nu este posibil ca sa ai durere, disperare si neputinta cand il cunosti pe Dumnezeu sau, cel putin, cand il cauti pe Dumnezeu. Nu este normal ca Tatal sa isi trimita Fiul sa implineasca Legea ca sa satisfaca orgoliul Tatalui. Nu este normal ca din Trinitate sa lipseasca latura feminina. Aceasta este dovada mea ca religia Crestina este fundamental gresita. Si astfel se explica nebunia din Crestinism, iar inca o dovada de nebunie este prozelitismul Crestin. Cand te simti vinovat si te pedepsesti toata viata pentru asta, de ce vrei ca si altii sa se chinuie si sa fie nefericiti?  20 de motive sa abandonezi religia crestina.

Iisus nu si-a ascuns latura umana. Iisus a luat masa cu toata lumea, desi putea spune Eu beau doar apa sau Eu ma hranesc cu energie sau putea spune Ecce hommo luminous.

De ce unii oameni renunta la umanitate si se considera deja spirite sau se vad deja in Imparatia Cerurilor, uitand ca trebuie sa-si rezolve mai intai problemele karmice in planul material?


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.