Reincarnare

02-Nov-2016 16:23 - 6504 vizionari

Reincarnarea este un concept intalnit in Hinduism, Jainism, Budism, Sikhism, Taoism, etc.

15 noiembrie 2020:

Near-Death Experiences and the Afterlife
Fariseii creadeau in reincarnare - Reincarnare in Iudaism
Reincarnation Research
Reincarnation in Judaism and Holocaust Reincarnation Cases

30 noiembrie 2016: Nu exista dreptate in lumea aceasta, nici in lumea cealalta. Dreptatea apare in timp si de-a lungul a mai multor vieti.

1 decembrie 2016: Cred ca religia organizata va dispare in urmatorii 15-30 de ani, pentru ca reprezinta un apendice vechi de cateva mii de ani, care s-a inflamat de 1500 de ani si trebuie urgent operat. In 2016, un copil s-a nascut in Romania cu o malformatie rara. Daca nu se nastea in vremurile noastre, in orice alta perioada din trecut, nu ar fi supravietuit. Omul are mai multe vieti si din fiecare invata cate ceva. Un Dumnezeu drept ofera sansa omului de a trai si in Evul Mediu, si in Era Modern, si in alte vremuri.

8 decembrie 2018: Stiinta reincarnarii

8 decembrie 2018: Peste 50 de ani de cercetari despre viata dupa moarte

Existenta reincarnarii este dovada ca Dumnezeu este drept.

Este drept ca omul sa aiba parte in viata lui si de viata de barbat si de viata de femeie, si de viata de negru si de viata de alb, si de viata de sclav si de viata de stapan de sclavi si de viata de om liber, si de viata de handicapat si de viata de sanatos, etc … Dar pentru asta omul are nevoie de mai multe vieti ca sa experimenteze diversitatea Creatiei lui Dumnezeu – vezi Dreptatea divina si Lucrarile Domnului.

Am scris multe pe blog despre reincarnare, dar amintesc numai: Reincarnare si Crestinism.

Crestinismul a acceptat reincarnarea pana in anul 553, unde la al doilea sinod de la Constantinopol, imparatul Iustinian a eliminat reincarnarea. Ascunderea adevarului privind reincarnarea este una din minciunile Crestinismului.

Carti specifice despre reincarnare si Crestinism:

- Herbert Puryear: Why Jesus Taught Reincarnation (New Paradigm Press, Scotsdale, Arizona 1992)

- Geddes Macgregor: Reincarnation in Christianity (Quest - 1978-1986)

- John  Davidson: The Gospel of Jesus; In  search of His  Original  Teachings (Element - 1995) - are un capitol de 55 de pagini dedicat reincarnarii

http://deanradin.com/evidence/Matlock%202012.pdf

Google: books about reincarnation

6 decembrie 2016: Un articol despre Ben Underwood, nascut in 1979 in Belgia, la varsta de 2 ani e diagnosticat cu cancer de retina, la varsta de 3 ani este operat si i se scot ambii ochi, in timp invata sa vada prin ecolocatie, facand clickuri cu limba (regiunea din creier dedicata procesarii vizuale s-a specializat sa analizeze ecoul) si moare pe 19 ianuarie in 2009, la varsta de 16 ani de cancer – Wikipedia. Orb de la varsta de 3 ani. Plangeti si meditati la nemurirea sufletului si la dreptatea lui Dumnezeu. Dumnezeu, prin dreptatea lui, ofera sanse egale tuturor sa evolueze si sa experimenteze viata in toate aspectele ei. Dumnezeu, prin rabdarea lui, ne asteapta sa evoluam si sa-l intelegem.

8 decembrie 2016: Karma unei femei din Bistrita: Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san in 2010, este parasita de sot, apoi moare mama sa, tot de cancer, apoi moare tatal sau si, pe 7 decembrie 2016, moare si ea. Aceasta este karma. Karma implica reincarnare.

10 decembrie 2016: Un articol de la intregul negru: Doctorul Ian Stevenson cerceteaza de peste 40 de ani reincarnarea si are documentate peste 3000 de cazuri. Multi dintre cercetatori, sustinatori sau sceptici, marturisesc ca cercetarile doctorului Stevenson sunt cele mai bune dovezi privind reincarnarea.

23 mai 2017: Basculanta rasturnata la Salonta pe 5 mai 2017: O basculanta incarcata cu pietris s-a rasturnat peste o bunica si o fetita de un an. Un carutas a murit strivit de un utilaj ramas fara frane (stirile de la ora 5, Pro TV). Atacul terorist din Manchester de la spectacolul Arianei Grande, …

2 iunie 2017: Violenta domestica, alcoolismul, un om a vandut doua apartamente si a renuntat la o meserie banoasa din cauza alcoolului, altul a murit dintr-o bataie pentru 15 lei, o soferita cu permis de conducere de o luna a murit la calea ferata fara bariere impreuna cu alti patru, un copil de trei ani a murit inecat intr-un butoi cu apa, …

5 iunie 2017: Razboiul din Vietnam (aderare cu forta la Comunism), masacrul din Rwanda (7 aprilie - mijlocul lui iulie 1994, guvernul majoritar a ucis 500 mii - 1 milion in 100 de zile, 70% din populatie), razboaiele de epurare religioasa si etnica din fosta Iugoslavie (1991-2001), atrocitatile Nazimului, lagare, Holocaust, atrocitatile Comunismului, Fenomenul Pitesti (incercari de reeducare a detinutilor politici), …

Tineri trăzniţi de descarcari de la liniile de inalta tensiune pentru un selfie inedit.

6 iunie 2017: Victimele din ultima vreme a terorismului islamist.

27 iunie 2017: Un copil de 12 ani din Iasi a fost lovit de un cablu stradal slabit de furtuna.

29 iunie 2017: Un făt de 7 luni aflat in burta mamei e in pericol de moarte in urma unui accident auto.

11 iulie 2017: Un prunc din Tecuci moare inecat cu boabe de porumb.

15 iunie 2018: Imi vin in minte executiile si torturile medievale, Inchizitia, György Dózsa sau Gheorghe Doja (20 iulie 1514), Horea, Cloșca și Crișan (28 februarie 1784), …

Daca omul are o singura viata, atunci Divinitatea este nedreapta, dar este putin probabil ca Divinitatea sa sustina nedreptatea.

Intuitia imi spune ca omul are un numar infinit de vieti.

Ideea, adoptata de Crestinism, ca omul are o singura viata, dupa care urmeaza judecata (si continuarea a vietii in rai sau in iad) este gresita. Pana in anul 553 nu exista aceasta idee in lumea crestina.

Existenta corpului fizic este o certitudine, toata lumea il vede, dar dovada existentei corpului energetic este un pic mai greu de demonstrat, dar nu imposibil.

Exista cel putin doua metode stiintifice de evidentiere a aurei sau corpului energetic al oricarei fiinte vii:

In 1912 doctorul Walter John Kilner inventeaza niste ochelari cu lentile din dicianina (duck: dicyanin – foarte toxica, mai bine pinacyanol dizolvat in triethanolamine) care permit evidentierea corpului energetic.

A doua metoda este Efectul Kirlian: 1889 Navratil, 1898 Yakov Narkevich-Iodko, 1939 S. Pratt si J. Schlemmer, 1939 Semyon Kirlian si Valentina, …

Daca exista corpul energetic, iar energia nu se pierde (doar se transforma), atunci exista suflet si reincarnare.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.