Efectul Mandela

Categorii: Demiurgi (Gnosticism), Univers simulat

26-Oct-2016 17:28 - 3235 vizionari

Google: the mandela effect

Efectul Mandela este o teorie (a conspiratiei) bazata pe ideea ca traim intr-un multivers format din mai multe universuri, iar amintirile dintr-un univers se transfera uneori (scapa) in alt univers, sau noi trecem periodic dintr-un univers in altul fara sa ne dam seama, pastrand o parte din amintiri. Un argument care sustine Efectul Mandela este probabilitatea foarte mare ca sa traim intr-un univers simulat. Elon Musk sustine ca sunt sanse doar una dintr-un miliard sa nu fim intr-un univers simulat.

Se spune ca cineva a postat odata pe un blog un fenomen uimitor intalnit in urma unui sondaj facut la o conferinta: destul de multi dintre intervievati isi aminteau ca Nelson Mandela a murit in timpul detentiei in 1980. In realitate Mandela a supravietuit, a fost eliberat si a murit 23 de ani mai tarziu (in 2013) la varsta de 95 de ani. De atunci fenomenul de “amintiri false” sau “amintiri implantate” intalnite la un grup de oameni s-a numit Efectul Mandela.

O dovada ca Efectul Mandela exista este expresia Leul si cu mielul vietuind in pace, desi este mai putin evidenta, pentru ca nu am gasit-o pe Internet asociata cu Efectul Mandela.

Cu 3-4 ani in urma, m-am trezit intr-o zi ca am auzit la radio ca murise Cher. Curios, am cautat pe Internet detalii si surpriza: nu murise, a fost doar o parere, probabil o amintire ramasa dintr-un vis de dimineata.

O serie de carti pentru copii despre Ursii Berenstain (Google: Berenstein Bears – pana si Google sugereaza Berenstain)  care, pentru unii sunt numiti Berenstein: 5 august 2016 - Berenstein Bears: Did Reddit Prove the Mandela Effect? [PHOTOS]

Un film SF care poate explica Efectul Mandela este Dark City (1998): toti auzisera de Shell Beach, dar nimeni nu isi amintea unde este.

Demiurgii (prezenti si in filmul Dark City) controleaza rasa umana, limitand accesul la informatie. Prima porunca a zeului Vechiului Testament a fost interzicerea accesului la Pomul Cunoasterii binelui si raului. Trecand sau nu dintr-un univers paralel in altul, fiinta umana, prin Campul Morfogenetic (Rupert Sheldrake), pastreaza ceva amintiri.

Existenta universurilor paralele este teoretica (Google: parallel universe from theory), inca nu cred ca existenta lor a fost demonstrata fizic, dar daca multiversul exista, inseamna ca probabilitatea sa traim intr-un univers simulat devine certitudine.

Explicatia mea pentru Efectul Mandela: Intr-un sistem capabil de simulare sunt rulate (pentru ca se poate) mai multe instante ale simularii (procese care ruleaza in paralel) si, pe masura ce simularile se termina, datele statistice culese sunt refolosite in alte simulari ca sa se accelereze procesul de cercetare. Ce cerceteaza proprietarii sistemului (gardienii matrixului sau demiurgii) nu stiu, probabil sufletul omului, dar Domnul Toni Victor Moldovan a scris o carte (un capitol despre Complexul Dumnezeu – Miel) care ofera o explicatie.

Am citit in ultima vreme atat de multe marturii privind Efectul Mandela, incat m-am hotarat sa scriu despre asta.

Numai de la ATS, cel putin 15 articole din 2016:

26 octombrie 2016 - is the movie "Tommy boy" proof of the mandela effect?

26 august 2016 - Mandela Effect - Ford Logo - Three New Strong Evidences Found

26 august 2016 - Mandela Effect - 007 Moonraker; Dolly Has No Braces!

16 august 2016 - Mandela Effect - Switch Back Proof - Houston, We Have A Problem

8 august 2016 - Mandela Effect possibly a by-product of the Beast Computers and their End-Time Programming Codes

1 august 2016 - MANDELA EFFECT - I just discovered a jaw dropping change

28 iunie 2016 - Mandela Effect Rod Stirling

10 iunie 2016 - Mandela effect is real. There is something changing reality

5 iunie 2016 - The "Mandela Effect:" A Falsifiable Theory

29 mai 2016 - Shifting Realities, the Mandela Effect, and Ultimate Justice

20 mai 2016 - The Mandela effect could mean you're in the past or future.

4 mai 2016 - Mandela Effect: Kit-Kat or KitKat?

30 aprilie 2016 - Mandela Effect: Product of The Great Harvest? (Ra Material/Hidden Hand)

28 aprile 2016 - April 2016 Mandela effect list of memories vs reality

27 aprilie 2016 - The Mandela Effect Can No Longer Be Denied: Berenstein Was The Tip of The Iceberg

10 octombrie 2015 - Haley's Comet No More (A Mandela Effect)

11 iunie 2015 - The Mandela Effect


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.