Leul si cu mielul vietuind in pace

Categorii: Religie, Univers simulat, Demiurgi (Gnosticism)

18-Oct-2016 17:26 - 3500 vizionari

Peste tot prin Internet, pentru cine cauta asocierea de cuvinte potrivite, Google: the lion and the lamb, se gaseste o imagine biblica: in Imparatia lui Dumnezeu, leul si cu mielul vor locui impreuna si nu isi vor mai face rau unul altuia.

Problema este ca nicaieri in Biblie nu este specificat leul alaturi de miel, dar toata lumea isi aminteste de aceasta expresie (Efectul Mandela).

Doua aspecte vreau sa amintesc aici: Efectul Mandela si imposibilitatea pacii dintre pradator si prada.

Despre Efectul Mandela voi scrie curand, iar explicatia mea este legata de Univers Simulat si tirania Demiurgilor, dar pana atunci, Google: the mandela effect.

Google: the Lion will lie down with the Lamb

Google: the lion and the lamb will lie down together

Este vorba de o imagine biblica gasita in Isaia 11:6 si Isaia 65:25, dar situatia este un pic altfel: lupul va paste alaturi de miel, iar leul va manca paie ca boul, …

Imaginea din Isaia descrie pacea de 1000 de ani de domnie a lui Iisus Cristos pe pamant.

Leul este unul din simbolurile lui Iisus Cristos. Leul este simbolul tribului lui Iuda, iar Iisus este descendent din tribul lui Iuda.

Mielul este alt simbol al lui Iisus Cristos Emanuel ben Yosef.

Referinte:
http://www.andrewcorbett.net/articles/lion-lamb/
http://www.neverthirsty.org/bible-qa/qa-archives/question/where-in-the-bible-does-it-say-that-the-lion-will-lie-down-with-the-lamb/

Google: lion symbol of jesus
Google: lion symbol of judah

Intreaga omenire se afla intr-o transa colectiva, o stare de visare globala aflata sub influienta unor sugestii posthipnotice (un fel de eternal mangekyou sharingan). De aceea toate cautarile “leul si mielul” pe Internet in Engleza sau Română aduc referinte catre Isaia capitolul 11.

In Parcul National Yellowstone din America au fost reintrodusi lupii dupa aproape 70 de ani de absenta. Oamenii care au eliminat lupii i-au reintrodus dupa 70 de ani. In 2013 erau 95 de lupi, iar acum sunt 400-450 de lupi in Yellowstone.

Inainte de introducerea pradatorilor, cerbii stateau tot timpul pe langa râu si distrugeau vegetatia.

Google: wolves yellowstone river changed

Dar cand au aparut pradatorii, cerbii s-au grupat in turme, s-au adapat in grup si numai de cateva ori pe zi, si s-au deplasat in grup in alte parti ale rezervatiei, lasand vegetatia pe malul apei sa se dezvolte natural si lasand alte animale mici sa creasca pe langa maluri: castori, vidre, etc.

http://www.esa.org/esablog/ecology-in-the-news/yellowstone-wolves-take-a-blow-to-their-rep/

In lipsa pradatorilor cerbii s-au inmultit excesiv, impiedicand alte animale sa se dezvolte, distrugand vegetatia si accelerand eroziunea solului.

Concluzia: Daca distrugi echilibrul natural apar numai probleme.

Nu pot sa admit că zeul care a creat Universul cere jertfe fizice, de mancare cu sare (Leviticul 2:13, Leviticul 24:7), de animale arse si sange pe altare, si promite ca in imparatia lui echilibrul ecologic va fi distrus. Apocalipsa 21:1-4 descrie perioada de pace un pic altfel.

Carnivorele nu pot deveni ierbivore, iar ierbivorele nu pot deveni carnivore. Omnivorele pot, dar nu poti reduce ecosistemul numai la plante si omnivore.

Jocul Spore din 2008 simuleaza un univers cu planete in toate stadiile de dezvoltare, in care, dupa ce evoluezi si ajungi in spatiu, poti sa schimbi atmosfera si temperatura planetei sa mentina viata, apoi insamantezi plante pentru stabilizarea atmosferei si populezi planeta cu animale pentru biodiversitate si echilibru ecologic. Dar si acolo, in joc, trebuie sa potrivesti plante cu ierbivore, carnivore si omnivore specifice conditiilor climaterice ale planetei: rece, temperat si cald.

Fara pradatori animalele se vor inmulti excesiv si vor coplesi prin numar alte specii, apoi vor involua si vor disparea si ele ca specie.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.