Pamantul este o scoala

Categorii: Dragos Argesanu, Misticism, ocultism, Vindecare, Demiurgi (Gnosticism)

06-Sep-2016 15:51 - 2834 vizionari

Conform afirmatiilor Domnului Dragos Argesanu, Pamantul este o scoala sau o pepiniera.

Pe planeta Pamant se intalnesc raiul cu iadul, iar pe alte planete viata este mai putin zbucimuata, este fie predominant altruista (serviciu pentru altii), fie predominant egoista (serviciu pentru sine).

Lumea materiala este manifestarea lui Dumnezeu, iar existenta liberului arbitru demonstreaza clar iubirea lui Dumnezeu. Nu exista iubire in lipsa posibilitatii de a alege. Pana si ingerii au liber arbitru, dovada ca o parte din ei au ales sa se separe de divinitate.

Eu stiam ca exista demiurgi si ca sufletele sunt reciclate prin reincarnari repetate intr-un fel de planeta inchisoare (matrix), pe care nu o poti parasi prin mijloace fizice datorita centurilor de radiatii Van Allen (infirmarea aselenizarii), dar viziunea planeta-scoala este mai blanda si ofera speranta de progres.

Daca Pamantul este la intersectia raiului cu iadul, si exista liber arbitru, atunci se explica biodiversitatea, legea selectiei naturale, lupta pentru supravietuire, etc.

Dar indiferent de situatie, sa nu uitam ca Dumnezeu, Creatorul, prin iubirea lui infinita a creat contextul necesar evolutiei noastre si orice rau care ne loveste este ingaduit si este menit sa ne invete o lectie spirituala.

Din acest motiv Dragos Argeseanu a renuntat sa mai lupte cu raul si cu atacurile energetice, considerand ca ceva din aura lui a atras atacul si ca raul este ingaduit de Dumnezeu sa se manifeste – renunt la lupta cu intunericul. Acceptand atacurile energetice, bolile, nenorocirile, etc, ne insusim lectiile karmice si acceleram evolutia spirituala.

Nu este bine sa combati raul cu rau, sa blestemi demonii cu Moliftele Sfantului Vasile sau sa arzi entitatile de energie joasa (nu neparat considerate malefice) sau mai putin evoluate cu flacara violet.

Cata vreme rezonezi pe vibratii joase, raul sub diferite forme, te afecteaza, dar ridicandu-ti nivelul vibrational (prin acceptare, iertare, bunatate, mila si compasiune) dobandesti invulnerabilitate.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.