Trezirea spirituala

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare, Dragos Argesanu

04-Sep-2016 13:45 - 2907 vizionari

Urmarind o serie de prezentari filmate ale Domnului Dragos Argesanu, timp de 3-4 zile si din anumite motive (a murit mama), am aprofundat ce stiam sau ce banuiam, dar am primit si raspunsuri la intrebari care m-au preocupat de multa vreme.

In secolul 21 evolutia spirituala este accelerata datorita accesului la informatie (Internet = Era Varsatorului) si orice fel de informatie, adevarata sau falsa, va fi de folos dupa ce este analizata de ratiune. Singurul care a avut un destin a fost Iisus Christos, dar restul avem mai multe destine, mai multe posibilitati de a alege si, in functie de alegerile facute, mai multe reincarnari.

Mi s-a confirmat ca avem un numar infinit de vieti si un numar infinit de posibilitati de evolutie, iar Dumnezeu ingaduie toate incercarile care vin asupra nostra, ca sa ne ajute sa progresam spiritual, platind datorii karmice.

Am inteles ca nu trebuie sa judec oamenii, pentru ca fiecare se manifesta in limita nivelului sau de vibratie, de intelegere si de posibilitati.

Domnul Dragos Argesanu afirma ca toate initierile din vietile anterioare se pastreaza si ca majoritatea terapeutilor bioenergeticieni au fost vrajitori in vietile anterioare si ca acum trebuie sa plateasca o karma, vindecand pe altii. Este evident ca vietile anterioare iti determina abilitatile sau afinitatile din viata curenta. Eu am fost druid, invatator si judecator in vietile anterioare si urmeaza sa mai descopar ce, iar asta ma determina sa fiu cel ce sunt.

Trezirea spirituala, dupa Dragos Argesanu, se manifesta cand incepi sa iti pui intrebari existentiale: cine sunt, de unde vin si unde ma duc.

Inca din copilarie mi-am pus intrebari existentiale si am practicat, in adolescenta, instinctiv, fara maestru, tummo. Am citit ce se putea citi despre paranormal incepand din anii 80, iar in 1990 am incercat tehnici de extracorporalizare, proiectii astrale, etc. Am reusit partial timp de cateva saptamani si frica m-a blocat si m-a determinat sa aman cercetarea cu 25-30 de ani. In continuare sunt orgolios si consider ca nu am nevoie de un maestru ca sa ma ghideze, pentru ca sunt deja initiat din vietile anterioare, dar trebuie sa renunt la ideea asta. Cand esti copil, abilitatile paranormale se manifesta usor, dar datorita educatiei bazata pe frica si materialism, abilitatile se inchid, pentru ca glanda pineala este sabotata (religie organizata, carne, fluor si televizor).

Situatia copilului meu a fost creata ca o lectie karmica pentru mine si sotie si ca un imbold sa caut o cale de progres.

Frica, alaturi de ignoranta, este cea mai mare frana spirituala.

Frica de moarte si de iad determina oamenii sa accepte anumite invataturi fara sa le verifice, dar cautarea adevarului te elibereaza.

Domnul Dragos Argesanu si-a invins fricile, a experimentat, a gresit si a invatat, dar s-a dezvoltat spiritual, pastrand increderea in Dumnezeu.

Dumnezeu Tatal este iubire pura si frica nu trebuie sa fie prezenta in evolutia spirituala.
Tot ce ni se intampla este cu Voia Tatalui.
Energiile negative care ne ataca, ne afecteaza pentru ca noi rezonam cu ele si ca sa evitam, pe viitor, sa ni se mai intample asa ceva, trebuie sa constientizam situatia, sa ne cerem iertare celui care ne-a atacat si sa ne ridicam nivelul vibrational. Toate acestea se pot face prin cunoastere, intelegand mecanismul legilor spirituale, cunoscand adevarul despre Univers, despre planeta nostra si despre alte planete.

Evolutia spirituala apare prin dorinta de a progresa, prin studiu si aplicand iubire, mila si compasiune.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.