Trezirea Constiintei din perspectiva Neurostiintei

Categorii: Vindecare, Univers simulat, Stiinta si Tehnologie

10-Aug-2016 12:10 - 3007 vizionari

Realitatea in care traim este o iluzie si dovada apare din diferenta de perceptie a creierului in diferite situatii: cand dominanta este emisfera stanga a creierului, cand dominanta este emisfera dreapta, cand ai un atac cerebral, cand esti beat, cand esti drogat, cand esti anesteziat, cand visezi, cand esti in coma, cand esti in moarte clinica, etc.

O gandire din emisfera stanga: Daca iluminarea ar veni fara efort, atunci nu ar fi meritata. Este nevoie de o actiune constienta si pornita din interior ca o obtii. Nimeni nu te ilumineaza sau mantuieste fortat sau fara ca tu sa ai habar ce se intampla. Cand vei rezona pe frecventa necesara, cand vei fi pregatit, informatia si solutia vor veni ca sa te ajute sa mai faci un pas spre iluminare.

O gandire din emisfera dreapta: Fara panica, man! Suntem interconectati si parte din intreg si toti meritam sa sarbatorim cu bucurie manifestarea vietii, dar unii nu stiu asta, pentru ca gandesc cu emisfera gresita.

Un film care aduce cateva lamuriri, dar misterul este mult mai profund si este nevoie de multa rabdare, studiu si atentie ca sa gasesti iluminarea:

https://www.youtube.com/watch?v=eU66SR7Vi5I

Inca nu sunt sigur daca am dominanta emisfera stanga sau dreapta, facand teste observ cum dominatia se schimba de la stanga la dreapta si invers destul de repede …

Dar gandirea mea logica de inginer si programator, combinata cu cautarea de raspunsuri logice la intrebari existentiale, si lipsa de abilitati artistice (muzica, pictura) ma face sa cred ca am dominanta emisfera stanga.

In film este prezentat un alt film, in care un om de stiinta descrie ce a simtit in timpul unui atac cerebral in emisfera stanga: o senzatie de liniste, de bucurie si de lipsa de griji, o vedere de ansamblu a universului, o vedere energetica, in care nu exista eu sau individ.

Se pare ca in timpul atacului cerebral pe stanga, emisfera dreapta, lasata la conducere, sugereaza ca este dislexica.

Creierul poate fi vazut ca un procesor cu doua nuclee, emisfera stanga este un procesor serial (logic, matematic, analitic), iar emisfera dreapta este un procesor paralel (intuitiv, sentimental, artistic).

Fiul meu are o treime din corpul calos nedezvoltata, asta inseamna o reducere a comunicatiei intre cele doua emisfere cerebrale. Din cate am determinat eu pana acum este dislexic, iar comportamentul lui este predominant utilizator de emisfera dreapta (vedere de ansamblu, fara detalii, fara matematica), fara grija fata de viitor, fara atentie la detalii, fara responsabilitate in savarsirea actiunilor, aflat intr-o bucurie continua, vorbaret si sociabil, intuitiv si selectiv, nu este binevoitor cu toata lumea, probabil (prin spiralele de ADN in plus) percepe energetic (citeste aura) persoanele cu care ia contact si reactioneaza uneori neasteptat.

S-ar putea ca si eu sa am corpul calos nedezvoltat, pentru ca imi amintesc ca in copilarie eram agitat (ADHD) si invatam kinestezic si, in prezent, citesc in limba rusa ca un dislexic, desi am facut rusa in scoala generala si liceu. Dar eu m-am nascut normal, la termen, fara sa am cordonul ombilical in jurul gatului si fara sa fiu asfixiat la nastere.

O alta dovada ca realitatea este o iluzie este lipsa perceptiei unui avion pe autostrada (este o referinta in film) sau eficacitatea hipnozei (un om e sugestionat hipnotic ca fata lui este invizibila, referire in film si in cartea lui Michael Talbot, Universul Holografic) sau experienta inedita a amerindienilor cand au intalnit pentru prima oara exploratorii lui Cristofor Columb.

Realizez ca suntem interconectati si imi vine din ce in ce mai greu sa mai scriu pe blog.

Cu adevarat ne asteapta transformari si realizari profunde in fiinta umana.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.