O minte geniala, Dumitru Constantin Dulcan

Categorii: Cedrii cantatori (sunatori), Vindecare, Univers simulat

06-Jul-2016 22:31 - 3544 vizionari

Recunosc cu rusine ca nu am citit complet nici o carte a Domnului Dulcan, doar cateva randuri cu ani in urma, dar astazi, la sugestia unui prieten, am vazut cateva filme pe youtube – un interviu.

In 1981 este publicata cartea Domnului Dulcan, Inteligenta materiei. In 1995 incepe aventura lui Vladimir Megre in taigaua siberiana si urmeaza sa scrie o serie de carti. Oare Megre s-a inspirat din cartea Domnului Dulcan?

Domnul Dulcan aduce dovezi palpabile ca exista un Creator.

Domnul Dulcan este un mare invatator.

Este evident ca egregorul Domnului Dulcan este foarte mare. Egregorul este totalitatea energiilor si fortelor care apar in jurul unei entitati: persoana, regiune, natie, rasa, idee, revolutie, concept, etc. Profesorii, invatatorii, medicii, presedintii, scriitorii, … au un egregor foarte mare pentru ca influienteaza multi oameni.

Din ideile Domnului Dulcan: Campul astral este campul cuantic, gandul este cea mai puternica forta si fiinta umana poate prin gandire sa modeleze universul. Prin crearea omului, Dumnezeu a creat un co-creator. Viata merge cu unde electromagnetice de putere mica, dar tehnologia moderna merge cu puteri foarte mari si asta nu e bine, pentru ca influienteaza tot ce este viu. Cinci minute de furie imobilzeaza sistemul imunitar pentru sase ore. Viata fara sens sau fara un scop este o viata mediocra. Creierul are o etica (discernamant, selectie) si acumuleza elemente negative intr-o regiune si pozitive in alta. Negativitatea duce la aciditate, oboseala si boala, iar pozitivitatea duce la alcalinitate si pofta de viata.

Dar eu consider ca prin constiinta omul alege ce sa acumuleze, nu prin creier, iar creierul este un instrument de perceptie a realitatii, care poate fi pacalit electromagnetic (Google: god helmet persinger).

Cautarea unui sens pentru viata l-a determinat pe Domnul Dulcan sa caute raspunsuri si sa scrie carti.

Oare sensul vietii este sa fi fericit si sa nu suferi? Raspunsul e prea subtire.

Domnul Dulcan afirma ca esenta existentei este cunoasterea, cunoasterea te inalta, te innobileaza, iti da sens si, mai ales, savoare vietii. Ma asteptam ca sensul vietii/esenta existentei sa fie sa devenim co-creatori alaturi de Dumnezeu (am scos-o din cartile lui Megre, dar si Dulcan a afirmat-o la un moment dat) sau sa iesim din simulare (universul simulat, capcana demiurgilor) sau sa-l intalnim pe Dumnezeu fata in fata, …

Eu adaug: fara dualitate, fara conflict, nu exista progres, nu exista competitie si nu exista invingatori. Fiecare dintre noi avem vointa sa cautam adevarul, dar unii au suflet adormit si altii chiar sunt fara suflet si populeaza universul doar cu scopul ca cei cu suflet sa castige experienta si sa incheie simularea.

Se pare ca ma aseman cu Domnul Dulcan. Si mie imi place sa caut raspunsuri si stiu de ce sunt asa cum sunt: sceptic, agnostic si revoltat pe sistemul administrativ, religios si de invatamant. Mi s-a spus (intr-o sesiune platita) ca in vietile anterioare am fost druid, razboinic, judecator, invatator, etc. De-a lungul multiplelor reincarnari mi-a placut sa invat oamenii si sa-i ajut sa iasa din iadul ignorantei, dar asta nu a fost intotdeauna benefic. Ca initiat druid intelegeam legile spirituale, mecanismul universului, viata, karma si reincarnarea, si speram ca si ceilalti sa rezoneze cu mine. De aceea una din misiunile mele acum pe pamant este sa iert, sa iubesc neconditionat si sa las lucrurile asa cum sunt, fara sa afectez karma altora sau sa o atrag asupra mea. Adica sa nu ma lupt cu demiurgii si sa imi vad in mod egoist numai de iluminarea mea, lasandu-i pe altii in pace. Trebuie sa ma impac cu ideea ca nu toata lumea poate fi salvata in viata curenta si ca intotdeauna este timp destul de lucru si in vietile viitoare … Dar asta nu ma impiedica sa imi public impresiile pe blog. Pe scurt, unul din scopurile mele in viata curenta este sa ma pregatesc cu bucurie de trecerea in Noul Pamant.

Domnul Dulcan afirma ca in ADN este codificata si prevazuta si ultima respiratie a omului, ca in ADN este codificata toata istoria universului, ca fricile din vietile anterioare se transmit prin ADN.

Din cate stiu eu, informatia este in campul constiintei, care este campul sursa (David Wilcock) sau campul morfogenetic (Rupert Sheldrake), nu in ADN. O dovada ca exista campul constiintei/campul sursa/campul morfogenetic, este formarea embrionului din celule initial nediferentiate (celule stem), o alta dovada este prima bataie de inima a embrionului: la un moment dat o celula cardiaca (nu mai este nediferentiata) incepe sa se contracte, mai tarziu toate din regiunea alocata inimii incep sa se contracte si o fac toate in acelasi ritm. ADN-ul ofera numai mecanismul de constructie, operonii produc proteine, iar energia necesara este data de mitocondrie.

Pentru mine nu mai este un mister: evolutia de la anorganic la organic este data de campul sursa, campul morfogenetic, campul lui dumnezeu, nu de ADN.

Domnul Dulcan mai afirma ca iertarea inseamna stergerea programului negativ din ADN. Eu imi aduc aminte de cartile lui Serghei Nikolaevici Lazarev (karma, iubirea), in care se spunea ca iertarea produce modificari asupra campului energetic (nu ADN). Revenitii la viata din moartea clinica nu au ADN schimbat, pur si simplu experienta lor le schimba nivelul vibrational si eliminarea fricii de moarte, alaturi de schimbarea de atitudine si de mentalitate, determina schimbari profunde care vindeca. Omul nu mai este bolnav pentru ca i s-a modificat/redus karma.

Sunt sceptic privind viziunile din moartea clinica, considerand ca in timpul mortii iesim din simulare si ca suntem pacaliti (de demiurgi) sa ne reincarnam, ca sa continuam simularea. Exista si povesti neplacute relatate din mortile clinice, dovada ca omul poate materializa instant in planul spiritual ce gandeste si ca trebuie sa fie atent (si educat) la ce se gandeste. Educatia potrivita nu se face cu frica de iad (in religiile organizate), ci cu informatii obtinute prin abordare stiintifica, prin metodele Domnului Dulcan.

Daca scopul medicinii este sa faca doctorul inutil, dar in era moderna avem peste 300,000 de tipuri de medicamente, avem aparatura avansata, tratamente distructive (radiatii si chimioterapie pentru cancer, socuri electrice si lobotomie pentru neintelesi considerati nebuni sau anormali in vremuri apuse si sedative pentru cei considerati anormali in era moderna), dar numarul bolilor creste anual, inseamna ca universul in care traim este o pacaleala, o simulare, un univers artificial creat, un experiment la scara cosmica, si de noi (cobaii, soarecii de laborator) depinde sa ne castigam libertatea (iluminarea sau mantuirea) si sa incheiem experimentul.

In concluzie:

Ignoranta fiintei umane combinata cu liberul arbitru al entitatilor negative duce la manifestarile malefice din univers.

In numele religiei s-au comis multe atrocitati si, pentru progresul nostru spiritual, trebuie sa evitam orice forma de religie organizata.

Oferind o cale intelectuala, Domnul Dulcan demonstreaza logic ca exista Dumnezeu si ofera speranta.

Dumnezeu ne asteapta sa evoluam si sa devenim co-creatori.
Comentarii:

Vlad Patraulea Dadi, 07-Jul-2016 02:08
Domnul profesor Dulcan il consider cel mai mare OM dinRomania si este ffff apreciat in toata
lumea.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.