Anul 2016 este anul sufletului

Categorii: Cedrii cantatori (sunatori), Vindecare, Univers simulat, Demiurgi (Gnosticism)

29-Jun-2016 21:02 - 3574 vizionari

Ajungand pe youtube in zona considerata de mine Zona Crepusculara, m-am relaxat si m-am incarcat de energie si de optimism vizionand cateva filme.

Un film special postat pe 21 ianuarie 2016 este intitulat “2016 Anul sufletului”: https://www.youtube.com/watch?v=AzffEUnuMPc

Pentru 2016 sunt prevazute energii cosmice de vindecare si iubire menite sa elibereze sufletul de sclavie (sclavia materialismului, sclavia banului) … O schimbare categorica in existenta si o constientizare mai profunda a existentei noastre multidimensionale … Procesul (si posibilitatea de producere a lui) de transformare a inceput in 2012 si a continuat in urmatorii ani, dar in 2016 aceste schimbari ajung la punctul culminant …

Acelasi autor (Condor C) a postat la sfarsitul lui 2015 un film intitulat “Noul Pamant isi face aparitia”: https://www.youtube.com/watch?v=QMf1cbU6JI0. Este vorba despre lumina, Dumnezeu, vindecare, transformare, informatie, trei valuri de ascensiune, salt cuantic in dimensiunea 5D, reconstruirea Pamantului, …

Pe 10 iunie 2016 Condor C publica un film intitulat “Apel catre toate fiintele de lumina”: https://www.youtube.com/watch?v=ieupLn_V5Mg, apel (aparent) facut de Arhanghelul Mihail pe 7 iunie catre toate fiintele de lumina de pe Pamant sa isi uneasca energiile pe 20 iunie 2016 cu intentia sa se manifeste fizic Noul Pamant si, in consecinta, fiintele umane sa isi revendice libertatea de orice fel si sa elimine frica si controlul exercitat asupra lor si, prin iubire si lumina, sa se declare Cetatean al Noului Pamant. Cine nu va intelege asta, sau cine nu va dori sa participe la asta, sau cine se va complace in foame, saracie, razboi, suferinta si ignoranta, va trebui sa se mute in alta parte, pentru ca nivelul vibrational al Noului Pamant va fi toxic pentru ei.

Orice fiinta care nu doreste sa experimenteze ceva mai bun (o soarta mai buna) sau care nu este constienta ca realitatea din jur este fabricata (univers simulat) cu scopul ca demiurgii (parazitii energetici din planele imediat superioare realitatii fizice) sa profite energetic de ignoranta umanitatii, va fi mutata intr-o realitate unde Copiii Luminii nu exista (nu pot sta acolo datorita nivelului vibrational prea scazut). Nu are rost sa insist cat de important este sa te preocupi de dezvolarea spirituala si de eliberarea de minciuna religiei organizate.

In mod cert pentru mine anul 2016 este un an special si sincronicitatile aparute in viata mea intaresc asta: am inceput sa citesc seria de carti ale lui Megre despre Cedrii Cantatori ai Rusiei, am devenit vegan (dupa ce am fost vegetarian 20 ani) dupa ce am vizionat cel mai important discurs auzit vreodata si de luna viitoare imi schimb locul de munca (dupa 18 ani prin diferite posturi la aceeasi firma).

Conform Legii lui Unu (material transmis de Ra) sau Legii Atractiei, Universul iti da tot ce gandesti, indiferent daca vrei sau nu. Suntem toti interconectati (legati karmic) si dualitatea este o iluzie, o inselatorie pusa la cale de demiurgi ca sa ne reincarnam la infinit si sa furnizam energie sistemului (de tip matrix). Asadar cine nu constientizeaza ca este sclav, este sclavul ideal si isi merita soarta, dar cine doreste o viata mai buna si depune efort pentru asta, trebuie sa caute o cale de iesire (de iluminare sau de mantuire) si sa doreasca un pamant diferit de situatia curenta, sa viseze la Noul Pamant.

Inca o data lansez si eu apelul: imaginati-va o lume mai buna si participati activ la constructia ei, pentru ca transformarea in bine a planetei este inevitabila.
Comentarii:

Dadi, 05-Jul-2016 13:02
Bravo Ioane. Felicitari!!! Tine-o tot asa ca asa e bine. Lumea e cam ignoranta rau. Cu drag,
D
Ioan, 05-Jul-2016 15:06
Multumesc.
Simularea se apropie de final. Demiurgii pierd teren. Avem ocazia unica in Univers sa fim martorii
trezirii din cosmarul in care am picat cu cateva zeci de mii de ani in urma.

Orice vom vedea anul acesta si in urmatorii, sa acceptam cu iubire si sa intelegem ca este
un proces firesc de dezrobire spirituala si materiala, de eliminare a fricii si de eliberare
a potentialului uman.

Omul este destinat sa fie liber, sa gandeasca liber si sa se exprime liber, dar pentru asta
trebuie sa inceteze sa se mai minta singur (iluzia religiei, iluzia sistemului de invatamant,
iluzia sistemului de guvernare) si sa caute in mod sincer adevarul.
Cristina, 17-Feb-2017 08:54
Apelul tau la actiune mi-a amintit de "Arta de a iubi" a lui Don Miguel Ruiz (http://www.alexandrahustiu.ro/wp-content/uploads/2016/08/arta-de-a-iubi-don-miguel-ruiz.pdf)
Ioan, 17-Feb-2017 10:41
Multumesc!
Ioan, 06-Mar-2017 19:53
Multumesc!
Dupa 2-3 saptamani am reusit sa citesc cartea (75 de pagini) intr-o singura zi.
Am inteles multe aspecte spirituale, am constentizat otrava mentala din mine si parazitul care
ne zadarniceste iluminarea.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.