Un mic sfat cum sa iti educi copilul

Categorii: Cedrii cantatori (sunatori)

20-Jun-2016 20:05 - 2414 vizionari

Din vorbele Anastasiei, prin cartile lui Megre: cresterea si educatia copiiilor este mai importanta decat economia si bogatia.

Poti sa iti educi copilul prin puterea exemplului, atunci cand cultivi plante, cerandu-i ajutor la treaba si explicandu-i de ce faci ce faci.

Cultivand respect fata de viata, pretuind natura si invatand copilul sa dea atentia cuvenita florei si faunei, asiguri un viitor fericit urmasilor tai.

Este evident ca respectul fata de viata este prezent numai la vegani, iar Cel mai important discurs auzit vreodata intareste spusele mele. Omul din Era Vedica, impreuna cu animalele lui de companie, era vegan.

Inca nu ma impac bine cu cresterea animalelor de orice fel si vad viitorul omului ca fiind un viitor de plugari. Oare sunt urmasul lui Cain?

In Vechiul Testament, dupa Facerea Lumii, zeii au pretuit mai mult jertfa lui Abel (carne si grasime animala) si jertfa lui Cain (grane, legume, tutun, cafea si canepa) nu a fost vazuta cu ochi buni.

Oare zeii ne-au dorit prosti si macelari fara minte?

Plugarii au trebuit sa fie ceva mai inteligenti decat pastorii, ca sa deosebeasca plantele bune de cele otravitoare, sa aleaga soiurile care merita cultivate si sa nu permita raspandirea buruienilor.

Este usor sa fi pastor. Animalul stie din instinct ce sa consume si ce nu, dar nu este la fel de usor sa fi plugar.

Problema este ca hrana pentru om provenita din sursa animala polueaza si distruge mai multa vegetatie decat aceeasi cantitate de hrana provenita din sursa vegetala.

De aceea vad vegetarianismul si respectul fata de viata ca fiind solutia de rezolvare a problemelor majore ale omenirii: spiritualitate, foamete, poluare, incalzire/racire globala.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.