Cum traiau oamenii in Era Vedica

Categorii: Cedrii cantatori (sunatori), Vindecare

20-Jun-2016 19:03 - 3437 vizionari

O imagine desprinsa din Cartile lui Megre, mai mult din cartea a sasea si un pic din prima carte:

In Era Vedica, perioada Raiului pe Pamant, oamenii nu se inchinau lui Dumnezeu si nu exista religie, dar exista o cultura a vietii si o comunicare bidirectionala cu Divinitatea.

(Este vorba de Era Vedica din cartile lui Megre, nu despre Era Vedica a Hindusilor: 1500-500 BC.)

In Era Vedica oamenii erau vegani, iar animalele de companie ale oamenilor erau vegane si ele, vezi Cel mai important discurs auzit vreodata despre ce inseamna sa fi vegan.

Animalele slujeau Omului si Omul vorbea cu Dumnezeu si ii cerea sfatul ori de cate ori dorea, iar glasul lui Dumnezeu era inteles de oricine.

Eu adaug: Mai tarziu nivelul vibrational al omenirii a scazut, Oamenii au devenit oameni si nu au mai vorbit cu Dumnezeu si si-au delegat reprezentanti care sa discute cu Divinitatea in locul lor. Exemplu: in Exodul 20:18-19 poporul este inspaimantat de glasul lui Dumnezeu, de fulgere, de tunete, de trambite si de muntele Sinai fumegand si prefera sa primeasca informatia prin Moise, nu direct de la Dumnezeu.

In prima carte a lui Megre este prezentat un ritual de cultivare a plantelor: alegi o samanata si o umezesti cateva minute in gura, samanta se hidrateaza cu saliva ta si preia energie si informatie de la tine, apoi o sadesti si o uzi cu dragoste si cu intentie. Intentia ta este sa transmiti informatie despre tine, astfel incat planta sa te cunoasca si iti ofere nutrientii necesari sa te vindece de bolile pe care le ai.

Cand te speli, sa nu folosesti sapun sau sampon prima data, iar apa consumata sa o versi la plante, ca plantele sa asimileze informatia despre starea ta de sanatate. Sunt cunoscute experimentele cu apa ale lui Emoto Masaru si ale Doamnei Marioara Godeanu (Google: marioara godeanu efectul de piramida) si mai sunt cunoscute efectele homeopatiei. Toate acestea demonstreaza ca apa se poate incarca cu informatie si ca informatia nu se pierde cand se dilueaza solutia. Solutiile homeopate au o concentratie foarte scazuta de substanta activa, dar energia rezultata din puterea intentiei programeaza apa.

Viata Omului din Era Vedica se asemana foarte mult cu unele jocuri pe calculator: nu muncesti niciodata, explorezi harta, culegi fructe si legume, te bucuri de priveliste si de viata. Daca ai nevoie de bani, culegi ciuperci, alune, fructe si alte plante si le vinzi sau faci schimb pentru alte bunuri. (In jocuri vinzi absolut tot ce gasesti si nu iti foloseste.)

Observ ca tot ce face omul modern atrage boala in trup si suflet:

- Otravire cu sapun, sampon, parfum si antiperspirant. (Blocand porii pielii, toxinele se elimina mai greu si suprasolicita rinichii si ficatul.)

- Evitarea contactului direct cu natura, protejarea de soare si vant, creaza o atitudine de izolare a omului fata de natura, iar natura (egregorul ei) se instraineaza de om si nu il mai poate ajuta, nu il mai poate vindeca. Astfel, omul isi cauta vindecarea la farmacie, in apa otravita cu fluor si in mancarea modificata genetic, pentru ca omul a uitat cum sa isi cultive singur hrana si medicamentele.

- Denaturarea sistemului de valori. Omul este dezamagit de sistemul social, de sistemul de invatamant si de sistemul religios, dar nu face nimic sa-le schimbe de teama sa nu isi asume responsabilitatea. Rezultatul este ca omul modern traieste ca un sclav, muncind pentru ceva care il imbolnaveste si isi invata copiii sa continuie acelasi stil nociv de viata.

O alta idee desprinsa din vorbele Anastasiei, din cartile lui Megre: daca mergi in carje tot timpul, corpul ti se atrofiaza, astfel tehnologia produce oameni din ce in ce mai prosti. Cu cat este mai destept telefonul, cu atat depune mai putin efort mental si cu atat gandeste mai putin utilizatorul sau. Filmul Idiocracy (2006) ofera un indiciu privind viitorul omenirii.

Nu stiu cat de adevarata este descrierea Erei Vedice in cartile lui Megre, dar ideea ca omul merita o soarta mai buna si ca de el depinde sa redevina Om, nu trebuie ignorata.
Comentarii:

Dadi, 05-Jul-2016 19:24
Bravo Ioane. Felicitari!!! Tine-o tot asa ca asa e bine. Lumea e cam ignoranta rau. Cu drag, D
Sigur ca are dreptate. La inceput am fost vegetarieni dar repede ne-am despartit de natura,
divinitate si intre noi. Facem marii prosti. Cea mai pericuosa si distructiva fiinta pe pamant
este omul inteligent fara discutie mergem in directia distrugerii planetei si omenirii. Dar
eu sper, sant optimist, ca acum, o data la 26.000 ani trecem printr-o mare schimbare spirituala.
Dupa cum spun oamenii de stiinta ca constantin Dulcan si multi altii: este un secol al spiritualitatii
sau kally Yoga, Apocaliptic. Eu cred in REVELATIE si asta vreau. Ganduri pozitive! Vrei sa schimbi
lumea, incepe cu tine. Daca afli cine esti tu cu adevarat, poti schimba lumea si intelegi tot
unuversul fara sa te misti din casa.
Ioan, 05-Jul-2016 20:43
Multumesc.
Inca nu stiu daca Megre prezinta adevar sau fictiune in cartile lui, dar mesajul transmis te
schimba profund.

Aha! Se termina Kali Yuga si intram in alta era!
Nu m-am mai gandit la asta din 2012.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.