Cel mai important discurs auzit vreodata

Categorii: Cedrii cantatori (sunatori), Vindecare

12-Jun-2016 18:14 - 2991 vizionari

Consider acest discurs mai important decat discutiile despre pace, religie sau orice altceva.

Sunt lacto-vegetarian (consum peste, lapte, branza si oua) de peste 20 de ani si recunosc ca am ignorat problema legata de cruzimea fata de animale. Ori de cate ori gaseam filme care prezentau situatia trista din fermele de animale, le urmaream partial, sarind peste scenele groaznice. Realitatea este ca acele scene de groaza se intampla inevitabil in majoritatea fermelor si singura posibilitate de reducere a lor este sa nu mai consumam produse de origine animala, adica sa devenim vegani (100% hrana vegetala).

Filmul prezinta discursul foarte motivant al lui Gary Yourofsky (Google: Gary Yourofsky) despre tratamentul abuziv asupra animalelor, nutritie si cauzele bolilor.

Vizionand aceste film am fost motivat sa devin vegan.

Atentie, in film sunt prezentate doua filme mai mici, de 1-2 minute, extrem de tulburatoare.

https://www.youtube.com/watch?v=nAu_TxmvCEg

Filmul (varianta subtitrata in Română) este publicat pe Youtube in 2011 si pana acum (12 iunie 2016) are numai 130,935 vizualizari.

Comportamentul fiintei umane fata de animalele domestice a devenit o rusine pentru rasa umana, iar vinovat de asta nu este capitalismul, nici consumerismul. Vinovat de situatie este consumatorul ca sustine sistemul de productie in masa a hranei.

Pornind de la etica, putem crea lumea zugravita de cartile lui Megre, putem trai sanatosi, longevivi si in pace cu flora si fauna planetei.

Vladimir Megre (prin invataturile Anastasiei) in cartile sale sugereaza ca putem supravietui numai din roadele pamantului, iar solutia a fost testata in Cuba (vezi Puterea comunitatii).

La noi avem sit-ul lui Alex si Roxana - Valea curcubeului si ambii sunt vegani.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.