Cedrii sunatori ai Rusiei

Categorii: Cedrii cantatori (sunatori), Vindecare

01-Jun-2016 16:31 - 5161 vizionari

Luna trecuta am inceput sa citesc cartile lui Vladimir Megre, o serie de zece carti despre fiinta umana (Omul), potentialul creativ al sau, Natura, Rai si Divinitate.

Astazi, de ziua copiilor, pentru toti copiii Mamei Gaia, mentionez cartile lui Megre cu speranta ca vom transforma Pamantul intr-un Colt de Rai.

Google: vladimir megre anastasia

Pe scurt, Vladimir Megre intalneste pe Anastasia (o fiinta angelica, zeita a naturii si reincarnare a divinitatii) in taigaua siberiana prin 1995 si scrie cateva carti de-a lungul timpului cu experientele sale si cu invataturile transmise de Anastasia.

Cartile sunt deosebite, iar mesajul transmis reuseste sa motiveze si sa ofere speranta.

Impresionat de cartile lui Megre, in 2003 presedintele Rusiei, Vladimir Putin, emite un decret prin care fiecare cetatean al Rusiei primeste un teren de la 1 la 3 hectare, gratis si fara sa plateasca taxe pentru el si care sa-l lase mostenire urmasilor sai. Cateva articole din 2016 legate de gestul lui Putin: Pamant gratis pentru Englezi daca se stabilesc in Rusia, Rusia ofera pamant gratis, Lege data de Putin pentru teren gratis.

M-am tot gandit la cartile lui Megre si inca nu am ajuns la concluzia daca Anastasia exista sau este o plasmuire a lui Megre. Am ajuns la cartea a cincea, dar filozofia transmisa (aparent nefondata) si multitudinea de sfaturi practice gasite in cartile sale, nu trebuie neglijate. Anastasia poate fi o legenda alaturi de Petre Varain (din cartile lui Pavel Corutz) sau Cezar Brad (din cartile lui Radu Cinamar) sau Cristofor Magul din Carpati (din cartile Aryanei Havah).

Legenda lui Megre spune ca cedrul siberian (pinus sibirica) traieste 500 de ani si acumuleaza cunoastere, iar dupa aceea incepe sa cante, sa sune si sa cheme oamenii sa-l taie si sa imparta intre ei intelepciunea acumulata de copac. Daca nu se gaseste nimeni care sa profite de cunoasterea oferita de copac, acesta se consuma, arde mocnit timp de cativa ani si cunoasterea se reintoarce in Natura si la Creator.

In povesti avem pe Pacala care vorbeste cu fagul, povestea Farizadei care cauta Copacul cantator, etc.

Cedrul siberian sau Pinul siberian traieste maxim 800-850 de ani si ajunge pana la 30-40 de metri inaltime.

In Romania nu avem voie sa cultivam cedru siberian, dar avem un omolog, Zâmbrul sau Pinul elvetian (pinus cembra) care creste nativ prin Muntii Alpi si Muntii Carpati. Din 2006 Zâmbrul este pe lista speciilor protejate (pe lista rosie a Uniunii Internationale pentru conservarea naturii).

Urmeaza sa plantez si eu cativa cedrii.

Cel mai bine este sa plantezi (orice fel de planta) din samanta in loc sa iei un puiet. Diferenta este ca planta rasarita din samanata plantata de tine te cunoaste si te ajuta energetic si nutritiv, iar planta crescuta din puiet este ca un copil orfan.

Anastasia, prin cartile lui Megre, ofera o solutie sa avem un Pamant curat, fara poluare, fara tehnologie, iar fiinta umana sa traiasca integrata cu natura intr-o simbioza perfecta. Solutia oferita este viabila si deja a fost testata cu succes de Cuba, am detaliat in Puterea comunitatii. Este posibil ca omul sa traiasca numai din roadele pamantului si sa obtina recolte bogate fara sa distruga solul cu fertilizatori si ierbicide.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.