Terapia cu lumina

Categorii: Vindecare, Stiinta si Tehnologie

21-Apr-2016 19:12 - 2498 vizionari

O gluma: Foarte curand Homo sapiens sapiens se va separa in doua sub specii: Homo luminous (care se va hrani cu lumina) si Homo sapiens sapiens minitehnicus postapocalipticus, practic va fi o scindare: cei care inteleg si aplica si cei care vor ramane ignoranti si in suferinta.

Dezastrul Fukushima se extinde si Pietrele din Georgia demonstreaza ca ni se pregateste ceva, asadar nu cred ca gresesc daca sustin ca ne trebuie o schimbare.

Am gasit un articol despre cercetarile militare si NASA privind vindecarea accelerata cu lumina de la dispozitive LED. Este vorba de manipularea sistemului de enzime la nivel celular folosind anumite lungimi de unda (de la 600 la 900 nm). Membrana celulelor permite sa treaca anumite tipuri de lumina. Exista o diferenta privind absorbtia luminii intre pielea si organul sanatos fata de cel bolnav.

Tehnica de iluminare cu LED nu este noua, ba chiar este patentata si comercializata:
http://heelspurs.com/led.html
http://www.mylightwave.com/
http://www.revitalight.com/
http://www.sota.com/lightworks.html
http://www.theledman.net/

Royal Raymond Rife, un genial inventator American, a descoperit prin 1930-1940, datorita sistemului sau special de microscop, ca anumite tipuri de lumina si anumite frecvente influienteaza celulele vii si chiar elimina cancerul.

Mai multe despre microscopul lui Rife:
http://www.cheniere.org/techpapers/rifemicroscope.htm

In articolul de pe ATS un utilizator al forumului povesteste ca avea chisturi (probabil depuneri de calciu, Google: cysts calcium deposits) la genunchi si la articulatiile de la mana si ca le-a tratat cu un simplu laser cumparat cu $16.99, timp de o saptamana cu sesiuni de 3-4 minute de cateva ori pe zi.

Daca este vorba de puterea sugestiei si de puterea intentiei si de efectul placebo, atunci practicantii stilului inedia (Google: inedia sau inedia breatharianism) care sunt dovediiti stiintific ca nu consuma hrana si doar se hranesc cu lumina si cu aer si cu prana, au o imaginatie săţioasă.

Se pare ca lumina albastra nu este buna, Google: light wavelengths disease study, dar restul luminii vizibile plus infrarosu este bun pentru plante si animale.

Cercetari privind lumina artificiala pentru plante:
https://en.wikipedia.org/wiki/Grow_light

Fenomenul inedia nu trebuie ignorat.

Stiu o formula magica, un fel de mantra (asemanatoare rugaciunii inimii) prin care te poti hrani cu lumina, s-au scris si cateva carti despre asta (Google: inedia mantra).

Stau foarte prost cu rugaciunea, cu meditatia si cu dialogul cu divinitatea, dar cine cauta, gaseste, iar eu ar trebui sa aprofundez inedia, pentru ca este o abilitate foarte utila in vreme apocaliptica.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.