Baraka si Samsara

Categorii: Vindecare

05-Apr-2016 18:08 - 2868 vizionari

La sugestia prietenului meu Gabriel, am vizionat primele doua filme din articolul (Alte) filme de văzut într-o viaţă: este vorba despre filmul Baraka din 1992 (Google: Baraka 1992) si filmul Samsara din 2011 (Google: Samsara 2011).

Ambele filme prezinta imagini deosebite din toata lumea, intarindu-mi convingerea ca o singura viata nu este de ajuns ca sa cunosti si sa experimentezi diversitatea dimensiunii in care traim.

Oare Creatorul a facut universul incredibil de urias si probabil plin de viata, apoi ne-a plasat (sau izgonit din Rai) pe aceasta planeta ca sa avem o singura viata, dupa care sa fim judecati (Evr.9:27)? Dupa ce am vazut ambele filme, pot spune cu siguranta ca nu.

Interesant este ca, in timp ce cautam referinte la judecata lui Dumnezeu, am gasit:
Ioan 5:22 - Tatal nu judeca pe nimeni, ci toata judecata a dat-o Fiului.
Romani 2:2 - Si noi stim ca judecata lui Dumnezeu este dupa adevar, fata de cei ce fac unele ca acestea.
1 Corinteni 6:2 - Au nu stiti ca sfintii vor judeca lumea? Si daca lumea este judecata de voi, oare sunteti voi nevrednici sa judecati lucruri atat de mici?
2 Corinteni 5:10 - Pentru ca noi toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, ca sa ia fiecare dupa cele ce a facut prin trup, ori bine, ori rau.

Omului nu ii este de ajuns o singura viata ca inteleaga profunzimea creatiei si diversitatea vietii (prioni, virusi, procariote, eucariote).

O viata nu este de ajuns ca sa te bucuri de Creatie si sa inveti din oportunitatile oferite de Divinitate.

Intelegerea mecanismului reincarnarii este solutia progresului spiritual si pana in anul 553 Crestinismul a acceptat reincarnarea.

Dumnezeu, in infinita lui dreptate si infinita lui bunatate, ne-a dat un numar infinit de vieti si, cu o rabdare infinita, ne asteapta sa ne perfectionam si sa invatam toate lectiile necesare evolutiei noastre.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.