Crestinismul este o farsa de intai aprilie

Categorii: Crestinism

01-Apr-2016 20:38 - 3338 vizionari

Alaturi de expresia a treia zi dupa scripturi referitoare la invierea lui Iisus dupa 3 zile si 3 nopti, Crestinismul este o farsa demna de intai aprilie.

Apocalipsa intareste convingerea mea ca religia Crestina este fabricata de Evrei si compilata si legalizata de Romani (edictul de la Milano in 313, primul Sinod Ecumenic in 325, selectarea canonul biblic in 363, etc.) si dovezile mele pana acum sunt:

Frunze pentru neamuri
Inaltarea lui Iisus
Minciunile Crestinismului
Frane spirituale in Crestinism
Veridicitatea celor patru Evanghelii
Isaia 53
A treia zi, dupa scripturi
si multe alte povesti biblice si referinte la Paulism si la Crestinism

Crestinismul este cea mai perversa religie pentru ca impiedica dezvoltarea spirituala. Crestinismul minte, nu promoveaza dezvoltarea spirituala, ba chiar o impiedica activ prin spovedanie si indrumar de spovedanie si carti de teatru (Liturghierul si Moliftelnicul) si de fictiune (Patericul, inceputurile monasticimului crestin si Filocalia).

Orice alta religie poate duce la mantuire (prin eforturi proprii), dar Crestinismul anuleaza orice posibilitate, insufland credinta intr-o minciuna.

Ideea ca un om deosebit, de natura divina, satisface orgoliul Tatalui si implineste Legea pentru mantuirea lumii e gresita: Legea era pentru evrei, nu pentru restul lumii, iar misiunea lui Iisus a fost alta: eliberarea Poporului Ales de sub dominatia demonului Yaldabaoth si ridicarea nivelului de spiritualitate a omenirii prin concepte Budiste.

Karma este reala si nu poate fi ignorata. Karma, alaturi de reincarnare, a fost o invatatura acceptata de fondatorii Bisericii, prin expresia culegi ce ai semanat (Galateni 6:7) si prin lucrarile lui Origen.

O alta perversitate: o religie monoteista, evident misogina, care exprima zeul prin trei parti disticte si exclude latura feminina din cele trei parti prezentate, ajungand la ridicolul pătrinitatii, cand incearca sa integreze pe Fecioara Maria in ecuatie. Astfel se ajunge la povesti ca sunt doua scari spre cer: una cu Iisus si alta cu Fecioara Maria (povestea imaginara a lui Alfonsus Liguori) si ca Fecioara Maria este Regina Cerului, titlu furat de la Astarte, Asherah, Anat, Isis, Innana …

Regina Cerului trebuie sa fie vreo zeitate feminina, dar, pentru ca in Crestinism nu este loc in Trinitate pentru latura feminina, se ajunge la Pătrinitate, care este o aberatie inventata de mine.

Ritualurile descrise in Liturghier nu urmeaza tiparul lui Iisus, demonstrand o alta pervertire a religiei cu elemente pagane si de magie.

Religia organizata din Crestinism nu il reprezinta pe Iisus.

Mintit ca nu exista reincarnare, crestinul nu are nici o sansa de progres spiritual.

Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor va fi imparatia cerurilor - inca o frana spirituala

Recompensa nu este pe pamant ci in ceruri - alta frana spirituala.

Omul are o singura viata, dupa care urmeaza judecata este o minciuna care nu explica de ce oamenii nu se nasc egali.

Un zeu drept ofera conditii egale de pornire tuturor, dar se vede in lume ca asta nu este adevarat, sau ofera un numar infinit de vieti si de incercari pentru perfectionarea fiecaruia.

Divinitatea are dreptate infinita, mila infinita si rabdare infinita, oferind sansa tuturor sa evolueze de-a lungul unui numar infinit de vieti.

Dar la crestini, evolutia spirituala se incheie in momentul mortii si cu afirmatia Crestinul cand intra in mormant, intra in vesnicie sau Vesnicia incepe la mormant.

Pentru ca nu ne nastem in conditii egale (unii sanatosi, altii handicapati), dar avem o singura viata, dupa care urmeaza judecata, de unde reiese dreptatea divinitatii? Dreptatea apare acceptand reincarnarea, un concept vechi de peste trei mii de ani si sustinut de majoritatea religiilor.

Nu avem nevoie de un intermediar intre omenire si Dumnezeu si Noul Testament sugereaza asta cand spune sa te rogi in taina, in camaruta ta.

Noul Testament nu sustine religia organizata. Daca Iisus este Unicul Preot si Marele Preot, care este Vesnic Viu, atunci nu avem nevoie de preoti.

Imaginea de Iisus sacrificat este o unealta de control si de abatere a atentiei de la adevarata misiune a lui Iisus.

Exemplul dat de Iisus trebuie sa ne elibereze de jugul zeului VT si al ignorantei: Iisus ne demonstreaza (prin minunile sale) ca este Fiul lui Dumnezeu si ne sugereaza ca si noi, oamenii, putem fi numiti Fiii lui Dumnezeu si ca putem face minuni la fel ca el, ba chiar mai mari.

Nu suntem separati de Dumnezeu, Dumnezeu (scanteia divina) este in noi si nu exista nici pacatul originar.

Supravietuirea si lupta pentru supravietuire este specifica fiecarei fiinte vii, dar Crestinismul anuleaza instinctul de supravietuire, asadar Crestinismul, la fel ca orice alta religie, este impotriva firii.

Religia si credinta in zei inseamna ca te predai (te consideri mic si neputincios) si ca renunti la inteligenta ta, bazandu-te pe inteligenta altora (preoti, profeti, ingeri si zei), considerand ca zeii sunt mai puternici decat omenirea si, daca exista, ii vor binele.

Crestinul se preda in mana Domnului, sperand la o viata mai buna in ceruri, pentru ca nu intelege lumea in care vietuieste si nici nu indrazneste sa studieze carti lamuritoare, ca nu cumva sa se sminteasca.

Acestea toate fiind scrise, pot spune ca religia crestina este o farsa permananta, nu doar de intai aprilie.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.