Vindecare cu puterea mintii

Categorii: Vindecare

17-Mar-2016 19:37 - 3553 vizionari

Pe ATS am gasit un articol in care este prezentata si comentata o tehnica de vindecare prin imaginatie, vizualizare, autosugestie si alte tehnici asemanatoare.

Pe scurt, un individ povesteste ca in copilarie, datorita comportamentului inadecvat, a reusit sa isi taie varful degetului. Durerea a fost foarte intensa, pentru ca au fost sectionati niste nervi, iar durerea radiaza de-a lungul bratului, dar datorita mamei sale, care era sora medicala voluntara (VON = Victorian Order of Nurses, Canada, RN = Registered Nurse, sora medicala cu licenta), a reusit sa isi controleze durerea si sa o elimine aproape complet. Dupa aproximativ 40 de ani, individul, in memoria mamei sale, acum decedate, se hotaraste sa impartaseasca metoda.

Tehnica este descrisa in primul mesaj din forum si nu este autohipnoza si nici autosugestie.

Este o tehnica prin care reusesti sa inveti sa percepi trupul si sa il controlezi cu puterea mintii.

Dupa observarea constienta a trupului, se pot bloca voluntar receptorii de durere, sau, cel putin, se pot controla majoritatea lor, astfel incat durerea sa fie perceputa cu o intensitate foarte scazuta.

O alta tehnica descrisa este asemanatoare cu metoda folosita de mine sa trimit energie in zonele reci ale corpului, ca sa ma incalzesc.

Altcineva, in acelasi articol, ca un comentariu, prezinta exercitiile pe care le fac si eu (inspir energie si sentimente pozitive pe nas, expir negativitate pe gura), dar le-am considerat prea stupide si venite doar din imaginatia mea, ca sa le povestesc si altora.

Intotdeauna am considerat ca intuitia si instinctul te ajuta sa supravietuiesti. Este suficient sa vrei asta si vei gasi rezolvarea. Desigur, daca supravietuirea te preocupa numai in cazuri de urgenta, nu vei obtine rezultate remarcabile. Practica te perfectoneaza si inteleptul invata din greselile altora, iar prostul nici din ale lui.

Important este sa constientizei divinitatea din tine si sa incetezi cu vaicarelile de genul eu sunt mic, tu fa-ma mare, eu sunt slab, tu fa-ma tare si sa participi activ la modelarea vitorului tau.

Fiinta umana are toate indiciile necesare sa fie incredintat ca se poate vindeca singur: autosugestie, hipnoza, efectul placebo, meditatie, controlul respiratiei, controlul temperaturii corpului si a ritmului cardiac, etc.

Este cunoscuta procedura de operatie chirurgicala sub hipnoza si fara anestezie, pentru ca anestezicul poate crea probleme anumitor oameni in varsta sau cu anumite afectiuni.

Desi nimeni nu stie cum functioneaza hipnoza sau sugestionarea verbala, tehnica este folosita in operatiile fara anestezie.

In articolul referit sunt prezentate si comentate mai multe tehnici, dar nu insist asupra lor si las pe fiecare sa le descopere singur.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.